ŠTRAŠNI DETALJI NESREĆE KOD PETROVARADINA: Evo u kakvom su stanju muškarac i žena koji su ostali bez nogu!
Foto: RINA

HOROR!

ŠTRAŠNI DETALJI NESREĆE KOD PETROVARADINA: Evo u kakvom su stanju muškarac i žena koji su ostali bez nogu!

- Primljena su dva pacijenta sa teškim telesnim povredama

Objavljeno:

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21 sat dogodila u Petrovaradinu, teško su povređeni pedesetosmogodišnja D. Š. i godinu dana mlađi I. Š.

Oni su u stravičnoj nesreći oboje ostali bez po jedne noge, a lekari Kliničkog centra Vojvodine još se bore za njihove živote. Dojavu o nesreći, kako se saznaje od dr Zorana Krulja, ekipa novosadske Hitne pomoći dobila je u 21.29 časova.

- Na licu mesta, lekari su zatekli povređenog muškarca i ženu nakoon pada sa motocikla, sa izuzetno teškim povredama opasnim po život, te su hitno prebačeni na odeljenje reanimacije Kliničkog centra Vojvodine, gde se i sada nalaze - kaže dr Krulj.

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine potvrđeno je da su u kasnim večernjim satima zbrinuti ovi pacijenti.

- Primljena su dva pacijenta sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih traumatskih povreda glave i tela. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka, sprovedene dijagnostike i operativnog tretmana pacijenti su u teškom opštem stanju, hemodinamski nestabilni i smešteni na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju UC KCV radi sprovođenja intenzivnog konzervativnog tretmana - kažu u KCV.

Prema još ne potvrđenim informacijama, lekari Hitne medicinske pomoći zatekli su zaista strašan prizor na mestu nesreće, u kojoj su povređenima isečene noge.

U Kliničkom centru je potvrđeno da su oba pacijenta životno ugrožena. Detalji ove nesreće i kako je došlo do nje, još nisu poznati.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.