SASLUŠANA DEJANOVA BIVŠA ŽENA KOJA GA JE BRUTALNO PRETUKLA U SARADNJI SA NOVIM PARTNEROM: Detalji drame u Grockoj
Ilustracija, Foto: Instagram/192_rs

horor

SASLUŠANA DEJANOVA BIVŠA ŽENA KOJA GA JE BRUTALNO PRETUKLA U SARADNJI SA NOVIM PARTNEROM: Detalji drame u Grockoj

Dejan navodi da je sve u životu stekao sa svojih deset prstiju i da ne želi da ga u pedeset godina neko reketira

Objavljeno:

Dejan P. (50) iz beogradskog naselja Grocka prošlog četvrtka je preživeo nesvakidašnje zlostavljanje i mučenje. Zbog onoga što su uradili ovom nesrećnom čoveku, u pritvoru se trenutno nalaze njegova bivša supruga Merima L. (46), sa kojim ima dvoje dece, kao i Merimin emotivni partner Blagoje G. (53). Kada smo došli na Dejanov kućni prag prateći trag neobične vesti, sačekao nas je čovek koji i dalje ne zna kako da na najbolji način dočara sve ono što mu se dogodilo. Kako tvrdi, jedini razlog za torturu koju je preživeo je – novac.

Dejan navodi da je sve u životu stekao sa svojih deset prstiju i da ne želi da ga u pedeset godina neko reketira.

Policija
foto: Rina

– Merima i ja smo se razveli pre 17 godina. Sin je pripao meni, a ćerka njoj. Uvek sam se trudio da ne bude zle krvi, sve što sam mogao, pomogao sam, ali odmogao nisam nikome. Baš 16. juna je dolazila ovde, u moju kuću, sa sestrom. Sinu nam je bio rođendan. Sve je bilo super, čak su tada i upoznali moju partnerku i rekli da je dobra žena, da valja i za kuću i za mene – prepričava za naš list ovaj nesrećni čovek.

Prema saznanjima, Merima i Blagoje su saslušani u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Žena se branila ćutanjem, dok je njen partner negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.