ŠUTIRA I MUČI PSA IZ ČISTA MIRA: Snimljen monstrum iz Šapca na delu i tu nije bio kraj njegovom zlostavljanju VIDEO
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instaram/vestisabac

jeziv snimak

ŠUTIRA I MUČI PSA IZ ČISTA MIRA: Snimljen monstrum iz Šapca na delu i tu nije bio kraj njegovom zlostavljanju VIDEO

Dotični je navodno viđen kako je i ranije maltretirao javno svog psa, ali ovog puta su prolaznice uspele da ga usnime

Objavljeno:

"Čovek je već viđen par puta u proteklih par godina kako maltretira svoje pse. U ulici braće Nedića je tukao svog psa iz čista mira. Žene na ulici koje su bile u momentu tu su počele da se deru na njega i poceo je da nam preti kako ce da pusti pae na nas i da nam psuje."

Uz ovakav opis postavljen je jeziv video snimak na kojem se vidi kako stariji čovek šutira i maltretira svoja dva psa dok su na povodcu.

Dotični je navodno viđen kako je i ranije maltretirao javno svog psa, ali ovog puta su prolaznice uspele da ga usnime, a video sadržaj je osvanuo na Instagram stranici Vestisabac.

"Alo bre, šta radiš to?", upitale su devojke koje su napravile snimak.

Nadamo se da će nadležni organi odreagovati i dotičnog sanckionisati, a pre sve ga mu oduzeti pse koje nemilosrdno maltretira bez ikakvog razloga.

Komentari izrevoltiranih ljudi su se samo ređali ispod snimka.

"Lepo sačekati sledeći put ii polomiti mu i noge i ruke", "To jeste problem jer se pretvaramo u najvece zivotinje", "Leči komplekse nad kerom majmunčina", pisali su ispod videa.

Podsetimo, ovaj slučaj nažalost nije jedini. Nedavno smo podelili još jedna takav slučaj gde je pas žrtva nasilja od strane svog gazde. U ovom slučaju je komšija iz zgrade apelovao da se što pre reaguje jer se to dešava svakodnevno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.