PRONAĐENA DARINKA NAPUŠTA ZEMLJU? Oglasila se i rekla 1 STVAR
Darinka Kočanovićespre, Foto: Nestali Srbija

oglasila se

PRONAĐENA DARINKA NAPUŠTA ZEMLJU? Oglasila se i rekla 1 STVAR

Kako je objasnio Darinka je sa 16 godina došla u Srbiju i u jednom trenutku je bila u lošem društvu i to je koštalo

Objavljeno:

Darinka Kočanović (23), državljanka Crne Gore, čiji je nestanak objavljen na društvenim mrežama i za kojom je Srbija danima tragala se oglasila. Kaže da se nalazi na sigurnom i da o njoj brine jedini prijatelj kojeg ima u Beogradu.

Darinka je za Informer navela da je dobro i da pokušava da se malo smiri zbog svega što joj se izdešavalo u poslednje vreme.

- Napokon mogu malo da se smirim. Kod prijatelja sam na sigurnom i ne znam odakle informacija da sam nestala. Kada sam izašla iz zatvora bila sam sama i ne znam šta bih radila da prijatelj nije došao po mene i dao mi krov nad glavom. Prošla sam kroz pakao... Ovih sedam dana provedenih kod ovog čoveka, koga nisam znala ranije, je najboljih nedelju dana u mom životu. Ne znam kako da mu se zahvalim - rekla je Darinka.

Njen prijatelj, Beograđanin koji je želeo da ostane anoniman objašnjava kako je pomogao Darinki.

- Ona je 10. juna izašla iz zatvora u Požarevcu. Tamo je služila kaznu godinu i po dana, pre toga isto toliko je bila u Novom Sadu. Kada je trebalo da izađe, nije imao ko da dođe po nju. Igrom slučaja imam tamo prijateljicu koja me je pitala da pomognem - priča čovek koji trenutno brine o Darinki.

Kako je objasnio Darinka je sa 16 godina došla u Srbiju i u jednom trenutku je bila u lošem društvu i to je koštalo.

- Ona kod sebe nema nijedan dokument i kada je izašla iz zatvora bila je bukvalno na ulici. Nisam je poznavao, ali eto, dao sam devojci krov nad glavom i pomoći ću joj koliko to budem mogao. Inače ona ovde nema nikog svog, a po njenoj priči njeni najrođeniji joj baš ne izlaze u susret. Majka je trebalo da dođe po nju, tog dana kada je izašla iz zatvora, ali nije. Ima oca i brata... - priča mladić i objašnjava da je pred njima sada odlazak u crnogorsku ambasadu, kako bi izvadili Darinki dokumente.

- U ponedeljak ćemo to morati da završimo, jer ona mora da napusti Srbiju. Inače, dobro je i ne zna ko je prijavio njen nestanak. Oboje smo bili u šoku zbog toga. Iskreno nije mi bilo pravo, potraga za devojkom, a ona kod mene. Nisam znao šta da radim da ne ispadne da sam, iz najbolje namere uradio nešto loše - kaže Beograđanin.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.