IZBACIVALA JE VODU IZ NOSA I USTA, ALI NA MONITORU RAVNA LINIJA: Detalji tragedije na ADI CIGANLIJI
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

svi su pomagali ženi

IZBACIVALA JE VODU IZ NOSA I USTA, ALI NA MONITORU RAVNA LINIJA: Detalji tragedije na ADI CIGANLIJI

Ženi je pozlilo u vodi tokom kupanja, nažalost preminula je

Objavljeno:

Hitna pomoć čak pola sata pokušala je da reanimira ženu koja je danas preminula na Adi Ciganliji. Kako nam je kazao suvlasnik kafića ispred kog se dogodila tragedija, on je odmah potrčao da pomogne nesrećnoj ženi, zajedno sa njenom ćerkom masirao joj je srce, davao veštačko disanje, a za samo 11 minuta stigao je i sanitet.

Nažalost, EKG je pokazao samo ravnu liniju nakon maratonske borbe lekara da joj pomognu.

- Gospođa je plivala u jezeru sa ćerkom i u jednom momentu joj je pozlilo u vodi i ja taj momenat nisam video, samo sam čuo iz priče ćerke. Ja sam bio u lokalu, u trenutku je došao jedan momak da kaže da je jednoj ženi loše, da zovemo hitnu pomoć. Kolega je pozvao, ja sam sišao na plažu i sa ćerkom sam počeo da joj dajem reanimaciju, da masiramo srce i da joj dajemo veštačko disanje. Žena je izbacivala dosta tečnosti na nos i na usta - priča čovek koji je, zajedno sa svima koji su se tu našli, bio istrajan u pomoći ženi.

U međuvremenu je došla Hitna pomoć, tačnije za 11 minuta od poziva.

Hitna pomoć, Ada Ciganlija
foto: Emilija Jovanović

- Nastavili su sa pokušajima reanimacije. Dali su joj neku injekciju, infuziju, priključili na kiseonik, nastavili sa masažama, pokušavali prilično dugo vremena, rekao bih duže od pola sata. Rekli su da nije dalo rezultate, priključili su EKG, nijednog momenta se nije pojavio puls i konstatovali su da je žena preminula. Ćerka je rekla da je dijabetičar i da ima holesterol - kazao je sagovornik.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.