POGINULA RUSKINJA KOD ZRENJANINA! Vozač bio mortus pijan, STRAŠNO
Ilustracija, Foto: Kurir

tragedija

POGINULA RUSKINJA KOD ZRENJANINA! Vozač bio mortus pijan, STRAŠNO

Prema nezvaničnim informacijama, on je vozio automobil folskvagen pasat pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci

Objavljeno:

Ruska državljanka rođena 1988. godine, sa boravkom u Beogradu poginula u sinoćnjoj saobraćajnoj nesreći u centru sela Melenci, kod Zrenjanina, dok je njen momak teško povređen.

Do nesreće je došlo kada je na vozilo škoda, novosadskih registarskih oznaka, koje je stajalo na semaforu, velikom brzinom naleteo meštanin M.S. (20)

Prema nezvaničnim informacijama, on je vozio automobil folskvagen pasat pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Nesrećna devojka je na licu mesta izdahnula, a njen momak koji je bio za volanom je teško povređen, prilikom udara, kažu očevici, prenose Novosti.

Prema njihovim navodima, u trenutku nesreće čula se eksplozija, a škoda je odbačena 30 metara dalje na drvo pored puta.

Saobraćaj je zbog nesreće bio obustavljen.

Srbi sve češće sedaju u automobil pod dejstvom alkohola i narkotika, ne mareći za posledice. U tome prednjače pre svega mladi ljudi.

Stručnjaci objašnjavaju da se svako pijanstvo „veće” od dva promila smatra stanjem potpune alkoholisanosti, a upravljanje vozilom u tom stanju – nasilničkom vožnjom.

Takvi vozači su tokom 2019. godine u Srbiji izazvali nesreće u kojima je jedanaestoro ljudi izgubilo život, a tokom 2016. godine poginule su čak 24 osobe usled saobraćajnih nesreća koje su izazvali vozači sa preko dva promila alkohola u krvi. U 2017. godini broj poginulih u takvim slučajevima jeste 18, a u 2018. godini šest.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.