"KAŽU DA JE SRČANI UDAR...": Emotivne reči supruga nastradale Verke, izneo NOVE DETALJE!
Verka Nikić, Foto: Facebook

tuga do neba

"KAŽU DA JE SRČANI UDAR...": Emotivne reči supruga nastradale Verke, izneo NOVE DETALJE!

Kažu da je srčani udar, a videćemo šta će pokazati obdukcija, potreseno priča Ivan

Objavljeno:

Verka Nikić (36) iz sela Belosavci kod Topole nastradala je u utorak oko 17 časova u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Topola–Mladenovac, u naselju Ljuboselo. Prema nezvaničnim saznanjima Objektiva, nesrećna žena je nekoliko trenutaka pre toga doživela srčani udar za volanom i samo se sručila u krilo svoje majke, koju je vozila iz bolnice.

– Ženi je, najverovatnije dok je upravljala automobilom marke Volkswagen Touareg, pozlilo i izgubila je kontrolu nad vozilom. Prilikom dolaska ekipe Hitne pomoći lekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt – navodi jedan očevidac .

Ivan Nikić, suprug nastradale Verke, sa kojom ima šestoricu sinova, za Objektiv je naveo da je njegova supruga i ranije imala zdravstvenih problema.

– Godinama je imala srčane probleme, lečila se nekoliko puta u bolnici na Dedinju. Kako je bila ova pandemija, tako nije išla na kontrole, mada nije se ni žalila, dobro se osećala. Kažu da je srčani udar, a videćemo šta će pokazati obdukcija – potreseno priča Ivan.

Verka Nikić
Verka Nikićfoto: Facebook

Kako dodaje, u trenutku nesreće sa njegovom suprugom je u kolima bila i njena majka Emilija.

– One su zapravo išle u dom zdravlja, jer je tašti bilo loše. Kada je primila infuziju, krenule su kući, svratile do prodavnice i kada su krenule kolima, Verki je naglo pozlilo. Pustila je volan, pala majci u krilo i tada su sletele s puta. Udarile su u ogradu, automobil se prevrnuo, a tom prilikom je i Emilija povređena, ali nije životno ugrožena – potreseno je rekao suprug nastradale žene.

Ivan, iako potresen, za naš list je istakao da mora da bude pribran zbog dece.

– Imamo šestoricu sinova. Najstariji Nemanja ima 13 godina, a najmlađi Mateja deset meseci. Moram da nastavim da se borim za njih – zaključio je sagovornik.

POŽRTVOVANA MAJKA I ŽENA

Svekar Živorad Nikić navodi da ih je zadesila tragedija.

– Ostade mi šestoro unučadi bez majke, šest sinova bez majke. Ne znam šta da vam kažem niti imam snage, očajni smo – kroz suze je rekao Živorad.

O pokojnoj Verki meštani i komšije imaju samo reči hvale.

– Verka je bila domaćica. Pored kućnih poslova, ručka i svega ostalog, brinula je o šestorici sinova. Deca su besprekorna, uvek čisti, nasmejani i lepo vaspitani. Ivan radi kao metalostrugar u jednoj firmi. Takva žena, požrtvovana, pre svega kao majka, više se neće roditi – pričaju komšije.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.