SNIMAK IZ ZGRADE U ŠUMICAMA ZGROZIO SVE! Pogledajte šta rade dvojica, KAMERA uhvatila ključan MOMENAT (ŠOK VIDEO)
Lopovi u zgradi u Šumicama, Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd, Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

SNIMAK IZ ZGRADE U ŠUMICAMA ZGROZIO SVE! Pogledajte šta rade dvojica, KAMERA uhvatila ključan MOMENAT (ŠOK VIDEO)

Uznemireni stanari podelili su video na društvenim mrežama uz koji apeluju na građane da, ukoliko neko prepozna lica sa snimka, odmah prijavi policiji

Objavljeno:

Lopovi su počeli da nonšalantno vrebaju stanove po zgradama u Beogradu. Nemila scena zadesila je u toku noći stanovnike jedne zgrade u Šumicama.

Naime, dva momka obišla su nekoliko zgrada i proveravali da li su vrata stanova otključana. Međutim, nisu se nadali da će ih na delu snimiti nadzorne kamere. Kako se sumnja, mladići su uspeli da uđu minumum u jedan stan.

Uznemireni stanari podelili su video na društvenim mrežama uz koji apeluju na građane da, ukoliko neko prepozna lica sa snimka, odmah prijavi policiji. Kako navode, prijava je od strane stanara već podneta.

Na snimku se vide dva momka kako se šunjaju po hodnicima, jedan od njih proverava da li su neka vrata otključana dok drugi čuva stražu.

1 / 4 Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

"Pozdrav noćas su u Šumicama ova dvojca išli od zgrade do zgrade i vrata do vrata i proveravali koji je otključan. Uspeli su da uđu u bar jedan stan i brzinski odnesu par predmeta. Ako neko prepoznaje osobu(e) sa snimka neka prijavi MUP Vozdovcu, podneta je prijava.", navodi se u objavi.

Pogledajte dobro snimak, da li ih prepoznajete?

Lopovi su Beogradom oduvek harali, samo je sada sve dostupnije pa se čini i da ih ima više, te ovo nije ni prva ni poslednja situacija.

Podsetimo se veoma veštog lopova, čini se da je iskusan, strpljivo je čekao da konobarica izađe u baštu i pokupi novčanik koji je merkao.

U opisu videa na Instagramu serbialive_beograd dat je opis njegovog lopovluka sa izjavom konobarice.

"Osoba sa snimka upala u lokal na Dorćolu i odnela pazar Profesionalac je. Jako ljubazan. Po snimcima ispred lokala se vidi da je preko 15 minuta prvo posmatrao. Izašao, ostavio punu času piva, sreli se u bašti reka o- eto me za sekund. Videla sam da je piće na stolu, na kraj pameti nije bilo da je ovo odradio."

Bonus video:

00:13

KRAĐA ZA NEVERICU NA OBILIĆEVOM VENCU Ovog nema ni na filmu! Prišunjao se, ošacovao pa pokrao antikvarnicu! Evo šta je odneo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.