OGLASIO SE MUP POVODOM NESREĆE NA PANČEVAČKOM MOSTU!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/mstojkovic75

STRAŠNO

OGLASIO SE MUP POVODOM NESREĆE NA PANČEVAČKOM MOSTU!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, intenzivnim radom, uhapsili su P.M.(1979), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Kako se sumnja, jutros oko 1.02 časova na Pančevačkom mostu u Beogradu, došlo je do saobraćajne nezgode kada je P.M. oborio tridesetčetvorogodišnjeg pešaka, koji je od siline udarca odbačen preko metalne ograde, a zatim pao na betonsku površinu ispod mosta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama pojedinih beogradskih medija, mladić je krenuo da pretrči kolovoz nasred mosta kako bi sprečio jednu ženu da skoči s mosta. Ova informacija nije zvanično potvrđena.

Čuvar koji je želeo da ostane anoniman, dalje kaže da noćnu smenu nije radio sam, već sa još jednim kolegom, koji se takođe probudio u isto vreme zbog glasnog alarma na susednoj firmi. Kako kaže njih dvojica se nisu usudili da napuste svoje radno mesto, a galama se čula još neko vreme, pa su u jednom trenutku pomislili da je neko možda pokušao da skoči sa mosta.

1 / 5 Foto: Espreso

- Nas dvojica smo tu prošetali po dvorištu ali se ništa odatle nije videlo. Gledali smo i na most, vidimo da se saobraćaj odvija, ali se čuje neka galama, pa smo pomislili da možda neko nije skočio ili pokušava da skoči sa mosta, svašta se u poslednje vreme dešava. Svakako se nismo usudili da napustimo dvorište, vratili smo se unutra i to je u neko trenutku prestalo - kaže radnik firme koja se nalazi ispod Pančevačkog mosta.

Radnik ističe da sve firme u okolini imaju alarme i sve su pod video nadzorom, što možda ostavlja nadu da se uđe u trag vozaču koji je u bekstvu.

Ne znamo ništa, saznali smo jutros iz medija

U firmi za koju su nam radnici rekli da je posle ponoći bio uključen alarm i da je po svemu sudeći oboreni pešak tu pao, rekli su da ne znaju ništa o tome. Vozači kamiona koje smo zatekli u dvorištu firme rekli su da za to nisu čuli, dok su dve radnice u kancelariji rekle da su za vest čule jutros iz medija.

- Ništa ne znamo stvarno, pročitale smo to u medijima jutros, stvarno strašno. U našem dvorištu nije pronađeno telo, bar ne da mi znamo. Jutros kad smo došle na posao nismo ništa zatekle, sve je normalno izgledalo. Nije nam poznato da se alarm uključivao tokom noći - kažu one.

Prodavačica iz obližnje radnje sa brzom hranom takođe nam je potvrdila da je rano jutros od kupaca čula da je nesrećni pešak oboren sinoć sa mosta upravo završio na betonskom pločniku firme u kojoj zaposleni to negiraju.

Bonus video:

00:29

Lančani sudar kod Pakovraća, automobil nakon udesa uleteo u kafanu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.