PROGOVORILA ŽENA UBIJENOG OSTOJIĆA: Novac mog supruga Nikole nakon ubistva završio je kod LUKE ŽIŽIĆA
Filip Gavranović (levo) i ubijeni Nikola ostojić, Foto: Profimedia, Printscreen

ISTRAGA JE POKAZALA

PROGOVORILA ŽENA UBIJENOG OSTOJIĆA: Novac mog supruga Nikole nakon ubistva završio je kod LUKE ŽIŽIĆA

Filip Gavranović juče je osuđen na 30 godina zbog ubistva Nikole Ostojića uz obrazloženje da je to učinjeno iz koristoljublja

Objavljeno:

Prema optužnici staklorezac Filip Gavranović usmrtio je prijatelja pekara Nikolu Ostojića, pre skoro pet godina u radnji u Resavskoj ulici, a zatim iz njegove torbe uzeo 1800 evra i taj novac odneo Luki Žižiću vlasniku kafića "Ritual" jer mu je dugovao.

Žižić je surovo likvidiran u aprilu ove godine.

- Tokom istrage na osnovu serijskog broja novčanica policija je došla do saznanja da je novac mog supruga Nikole nakon ubistva završio kod Luke Žižića. Na suđenju sam čula da je Žižić bio prijatelj Filipove bivše supruge i da mu je dugovao taj novac- priča za "Telegraf.rs" Vera Ostojić, supruga ubijenog Nikole.

Filip Gavranović juče je osuđen na 30 godina zbog ubistva Nikole Ostojića uz obrazloženje da je to učinjeno iz koristoljublja.

1 / 4 Foto: Espreso.co.rs

Vera Ostojić tvrdi da "nijedna kazna neće vratiti njenog supruga, niti oca njenom sinu".

Podsećanja radi, Nikola Ostojić ubijen je 3. novembra 2017. godine, a njegovo telo pronađeno je posle tri dana intenzivne potrage u staklorezačkoj radi njegovog najboljeg prijatelja, Filipa Gavranovića, koji se inače danima pravio da traga za drugom.

Gavranović je, kada je Ostojićeva supruga prijavila njegov nestanak, danima sa njom tražio Nikolu po gradu, bio uz njegovu suprugu i decu i pravio se da ništa ne zna. A onda je Nikolino telo pronađeno u njegovom lokalu koji se nalazi tačno preko puta Ostojićeve pekare u Resavskoj ulici u Beogradu.

- Gavranović nije prošao poligraf. Od prvog dana sumnjala sam na njega. Policiji nije ga supruga prijavila- kaže Vera.

Bonus video:

00:52

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.