HULIGANI TORCIDE PRETUKLI DVOJICU GROBARA? Navijači završili razbijenih glava zbog majice! UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE
Pretučeni navijači Partizana, Foto: Beta/Mario Strmotić, Marko Đoković, Printscreen/facebook

UŽAS

HULIGANI TORCIDE PRETUKLI DVOJICU GROBARA? Navijači završili razbijenih glava zbog majice! UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

- I u Hrvatskog svakog dana, pravi Grobar nosi majice Partizana - bio je jedan od statusa navijača kojeg su očigledno hrvatski huligani kasnije presreli i pretukli zajedno sa prijateljem

Objavljeno: 14:49h

Navijači Partizana napadnuti su u Hrvatskoj od strane huligana Torcide, a jedan od njih objavio je fotografije iz urgentnog centra u Splitu gde je krvave glave od posledica tuče, dok je njegov prijatelj, kako navodi u kritičnom stanju.

- Hrvatski huligani Torcide u Makarskoj su nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživeću, ali drug je u kritičnom stanju - naveo je navijač Partizana uz fotografije iz bolnice, gde je krvave glave, kao i fotografiju gde je njegov drugar o kome priča da je u kritičnom stanju, prenosi "Telegraf.rs".

Informaciju o napadu nezvanično prenosi i portal Direktno.hr.

Ovaj medij navodi da su tuči prethodile objave jednog od ovih navijača na društvenim mrežama, gde su se ovi navijači "tagovali" u Makarskoj uz fotografije na kojima su neki od njih u majicama Partizana.

Pogledajte u nastavku i fotografije koje kruže na društvenim mrežama na kojima su pretučeni Grobari:

1 / 4 Foto: Printscreen/facebook

- I u Hrvatskog svakog dana, pravi Grobar nosi majice Partizana - bio je jedan od statusa navijača kojeg su očigledno hrvatski huligani kasnije presreli i pretukli zajedno sa prijateljem.

Bonus video:

00:17

Navijači koji nisu želeli da napuste Pionir pevaju Zvezdine pesme

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.