(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) POKOSIO DETE (13) NA BICIKLU PRED OCEM: Posle nesreće POBEGAO sa lica mesta!
Trenutak nesreće na Altini, Foto: Printscreen, Kurir

UŽAS

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) POKOSIO DETE (13) NA BICIKLU PRED OCEM: Posle nesreće POBEGAO sa lica mesta!

Isplivao je i snimak nesreće na kome se vidi momenat kako Š.Đ. udara maloletnika na biciklu, a dečak potom pada i ne može da se pridigne

Objavljeno: 13:17h

Na Altini se sinoć oko 20 časova dogodila nesreća u kojoj je povređeno dete (13). Š.Đ. (16) vozač "honde" je udario dečaka koji je vozio bicikl i pobegao je sa mesta nesreće. On je, kako su mediji pisali, nakon nesreće sakrio automobil u dvorište jedne firme i pokušao je da pobegne drugim vozilom.

Isplivao je i snimak nesreće na kome se vidi momenat kako Š.Đ. udara maloletnika na biciklu, a dečak potom pada i ne može da se pridigne.

Otac povređenog dečaka ispričao je da se nesreća dogodila ispred njega.

"Pred očima mi je udario dete. Krenuo sam odmah za njim, kad smo stigli do firme u kojoj je sakrio auto izašao je njegov otac i počeo da se raspravlja sa nama. Ja sam objasnio da je neko ko je udario moje dete automobilo ušao ovde", ispričao je za Kurir.

Upozoravamo da je snimak uznemirujući:

00:11

Pogledajte trenutak stravične nesreće na Altini

Očevici nesreće kažu da se čuo prasak i da su bili u šoku kada su videli šta se desilo.

- Sinoć oko 18 časova čuli smo prasak i odmah smo pogledali na ulicu. Dečak koji je vozio biciklu je oboren, vozio je na trotoaru. Tu je raskrsnica, dakle, nije pešački, a dete je trotoarom je išlo biciklom. Ovaj je izleteo sa desne strane "hondom", išao je nenormalnom brzinom i onda je udario dete na Ugrinovačkom putu i dao gas! Bili smo u šoku. Sam Bog ga je sačuvao. Potom su dvojica momaka pozvala policiju, u roku od pet minuta je stiglo 10 patrola i Hitna pomoć. Dete su prevezli, a onda su krenuli u poteru sa vozačem "honde". Pregledali su i kamere - kaže jedan od meštana za "Telegraf.rs".

Ovim putem šalju apel nadležnima da im naprave ležećeg policajca na toj raskrsnici.

1 / 5 Foto: KURIR/J.M.

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći maloletnoj osobi Đ. M. (13) povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Na raskrsnici ulica Ugrinovački put - Male pruge sinoć oko 20 časova policajac je pokušao da zaustavi automobil "honda civik" koji nije imao prednju registarskimu tablicu. Međutim vozač automobila nije postupio po znaku ovlašćenog službenog lica i nastavio je vožnju ka Novom Novosadskom putu.

Na Ugrinovačkom putu u visini kućnog broja 99 "honda" je prednjim delom udarila u bicikl koji je vozio Đ. M. (13).

Tom prilikom dete je povređeno i kolima Hitne pomoci preveženo u Institut za majku i dete.

Bonus video:

00:16

TEŠKA NESREĆA NA PLAVOM MOSTU! Sudar automobila i motocikliste: Delovi se razleteli po putu MOTOR POTPUNO UNIŠTEN

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.