PROŠLO JE 40 DANA OD UBISTVA LUKE ŽIŽIĆA: Ubica u zatvoru, MOTIV još uvek NEPOZNAT!
Ubijeni Luka Žižić, Foto: Nenad Kostić, Kurir

TRAGIČNA SMRT

PROŠLO JE 40 DANA OD UBISTVA LUKE ŽIŽIĆA: Ubica u zatvoru, MOTIV još uvek NEPOZNAT!

Kako se sumnja, u njega je Stefan M. (23) iz pištolja cz 99 ispalio 10 hitaca i pobegao električnim trotinetom

Objavljeno:

Luka Žižić (37), ubijen je krajem aprila ove godine dok je u svom kafiću "Ritual" sedeo sa bratom i svojim prijateljima.

Kako se sumnja, u njega je Stefan M. (23) iz pištolja cz 99 ispalio 10 hitaca i pobegao električnim trotinetom. Identifikovan je odmah, a uhapšen nekoliko dana kasnije u iznajmljenom stanu u Kraljevu. Kasnije je priveden i momak koji mu je pomagao nakon likvidacije.

- Osumnjičeni Stefan na saslušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem. Uhapšen je na osnovu DNK-a i antropološkog veštačenja. Sumnja se da je on preko posrednika angažovan za ubistvo Žižića. Tačan motiv još nije poznat - kaže izvor blizak celom slučaju.

Inače, 20. maja ove godine osumnjičenom Stefanu na teret se stavlja i ubistvo Nikole Zečevića Zeke (38). Zečević je pre više od godinu dana izrešetan u glavnoj ulici u Kragujevcu dok se približavao svom objektu "Vila Jelena".

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Podsećanja radi, Stefan M. iz Kraljeva dobro je poznat policiji, a do sada je hapšen 12 puta i osuđivan tri.

Luka Žižić je ubijen 28. aprila, a Stefan M. je uhapšen sedam dana kasnije u rodnom Kraljevu, gde se krio u štek-stanu. Kobnog dana ušao je obučen u radničko odelo u kafić Luke Žižića i u njega ispalio čak 10 hitaca. Međutim, prijatelji i brat ubijenog odmah su reagovali i pokušali da ga savladaju. Oni su mu strgli masku s lica, kačket, jednu rukavicu, čak i oduzeli pištolj. Iako je uspeo da se otrgne i pobegne električnim trotinetom, stvari koje su mu ostale na mestu zločina brzo su policiju dovele do njega.

Bonus video:

00:17

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.