ISKASAPIO SNEŽANU, PA ISTIM NOŽEM PREREZAO SEBI VRAT I NOGU: Evo u kakvom je stanju osumnjičeni iz Barajeva!
Lekari se bore za Zoranov život, Foto: Privatna arhiva Kurir

strašno

ISKASAPIO SNEŽANU, PA ISTIM NOŽEM PREREZAO SEBI VRAT I NOGU: Evo u kakvom je stanju osumnjičeni iz Barajeva!

Krvavi pir se odigravao u dvorištu kuće, a onda su pozvani policajci, koji su igrom slučaja bili na intervenciji udaljenoj samo 500 metara

Objavljeno:

Lekari Urgentnog centra i dalje se bore za život Z.P. koji je u nedelju u Barajevu nasmrt izbo bivšu partnerku Snežanu S. (47), pa sebi isekao vrat i potkolenicu, prenosi "Telegraf.rs".

Prema poslednjim informacijama, on je primljen u teškom stanju i nalazi se u životnoj opasnosti.

- Bili su u vabračnoj zajednici godinu dana, raskidali i nastavljali, razišli se pe 10 dana, on je sumnjao je ona našla drugog. Juče je video kako kosi travu u dvorištu kuće svojih roditelja gde se odselila nakon što je otišla od njega. Zatim je otišao svojoj kući, uzeo nož i vratio se u njeno dvorište. Imala je 9 uboda, a ovo je zločin iz strasti. Ubio je na licu mesta, a potom sebi presekao vrat i potkolenicu. U teškom je stanju, duboko se zasekao po vratu i izgubio mnogo krvi - rekao je izvor iz istrage.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva Kurir

Podsetimo, krvavi pir se odigravao u dvorištu kuće, a onda su pozvani policajci, koji su igrom slučaja bili na intervenciji udaljenoj samo 500 metara odatle. Kako se saznaje, policajci su došli u dvorište istog momenta i zatekli muškarca kako sebi seče vrat.

Jedan od policajaca je skočio, nogom mu izbio nož iz ruke, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt.

Bonus video:

00:30

Ubistvo u centru Obrenovca

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.