MUŠKARAC UDARA U GLAVU ŽENU SA DETETOM U NARUČJU, ONA PADA NA BETON: Jeziv snimak iz Novog Sada (VIDEO)
Novi Sad, Foto: 192 Printscreen

SRAMOTA!

MUŠKARAC UDARA U GLAVU ŽENU SA DETETOM U NARUČJU, ONA PADA NA BETON: Jeziv snimak iz Novog Sada (VIDEO)

Žena pada na beton od udarca i sve vreme jauče

Objavljeno: 12:22h

Na Instagram stranici NS uživo danas je osvanuo strašan snimak nasilja nad ženom i detetom. Na snimku se, inače, vidi kako muškarac udara ženu koja sedi s malim detetom u naručju.

Žena od siline udarca pada na beton i sve vreme jauče.

- U Ćirpanovoj ulici muž vrši nasilje nad ženom dok joj je malo dete u rukama. Policiju pozvale komšije iz zgrade preko puta koje su videle ceo slučaj. Policija stigla na lice mesta i odvela muža - navodi se ispod objave.

Muško nasilje nad ženama je svaki čin protiv ženine volje, a koji je ugrožava psihički, fizički, seksualno ili ekonomski. Nasilnik može biti član porodice (muž, sin, otac, brat, ujak...) ili bilo koji poznati (prijatelj, poznanik, šef, kolega) ili nepoznati muškarac. Važno je znati da se nasilje može desiti svakoj ženi i da nasilje nije posledica ženinog ponašanja nego sistema patrijarhata u kome muškarci imaju moć, a nasilje nad ženama je način da oni tu moć održe. Nasilje nad ženama je primer zloupotrebe moći jednog pola nad drugim. Nasilje nad ženama je tokom hiljada godina istorije podstaknuto od svake duštvene zajednice sve do danas.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.