MLADIĆI RAZMENJIVALI NEŽNOSTI, TO JE RAZBESNELO: Isplivao novi snimak HAOSA NA LEDINAMA, krv na sve strane (VIDEO)
Ledine, Foto: 192 Printscreen

UŽAS!

MLADIĆI RAZMENJIVALI NEŽNOSTI, TO JE RAZBESNELO: Isplivao novi snimak HAOSA NA LEDINAMA, krv na sve strane (VIDEO)

Prema novim informacijama, izvor 192 upoznat sa događajem navodi da se devojka koja je skinula gornji deo kupaćeg kostima bila sa osmoricom momaka homoseksualnog opredeljenja, koji su pred maloletnom decom razmenjivali nežnosti

Objavljeno:

Juče je na bazenu na Ledinama došlo do opšteg haosa.

Na Instagram stranici 192_rs pojavio se novi video, na kome se vidi i jedan onesvešćeni mladić kako leži u lokvi krvi.

Prema novim informacijama, izvor 192 upoznat sa događajem navodi da se devojka koja je skinula gornji deo kupaćeg kostima bila sa osmoricom momaka homoseksualnog opredeljenja, koji su pred maloletnom decom razmenjivali nežnosti.

00:12

Uznemirujući video! Opšti haos na bazenu u Ledinama

Isti izvor navodi da je nekoliko mladića prišlo je da ih opomene da to ne rade, jer to "krši tradicionalne vrednosti našeg naroda", a devojka sa snimka koja je gađala prisutne čašama počela je da provocira i da nudi seksualne usluge za 50 evra, a potom i da divlja. Ona je sve redom gađala čašama i svime što joj se našlo pod rukom. Okupljeni gosti i zaposleni pokušali su da zaustave razjarenu osobu, a pri tome je jedan od gostiju zadobio potres mozga, pao je na stomak i izgubio svest. Ta osoba nastavila je da pljuje spasioce na bazenu i da preti da će ih zaraziti sidom. Bila je sva krvava i počela je da pljuje ljude, ali i pripadnike MUP-a koji su došli na lice mesta.

(Espreso / 192)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.