TROMESEČNA BEBA PREMINULA U BOLNICI U BEOGRADU NAKON ŠTO JE I NJENA MAJKA PODLEGLA POVREDAMA: Tužan dan
Bolnica, Foto: Rina

TRAGEDIJA

TROMESEČNA BEBA PREMINULA U BOLNICI U BEOGRADU NAKON ŠTO JE I NJENA MAJKA PODLEGLA POVREDAMA: Tužan dan

Nesreća se desila 21. maja u Kukavicama kod Rogatice, oko 22.40 časova a teško je povređena majka bebe koja je istog dana preminula u bolnici

Objavljeno:

Nakon što je u Beogradu u bolnici podlegla tromesečna beba iz Rogatice koja je u saobraćajnoj nesreći teško povređena 21. maja, a od povreda u ovoj nesreći ranije je podlegla i njena majka M.S. (39) i suvozač iz drugog vozila M.Č. (17), u Rogatici će u ponedeljak biti proglašen dan žalosti.

Kako saznaju "Nezavisne" beba je podlegla u bolnici 3. juna, u Beogradu, gde je bila na lečenju.

Nesreća se desila 21. maja u Kukavicama kod Rogatice, oko 22.40 časova a teško je povređena majka bebe koja je istog dana preminula u bolnici. Nakon nekoliko dana podlegla je i teško povređena i M.Č. (17), koja je bila suvozač u drugom automobilu.

Povodom smrti troje sugrađana načelnik Rogatice Milorad Jagodić doneo je odluku prema kojoj se ponedeljak, 6. jun proglašava Danom žalosti na celom području opštine.

Tog dana će zastava pred zgradom Opštinske uprave biti spuštena na pola koplja. Na pola koplja će biti spuštene i zastave pred svim javnim preduzećima i ustanovama, svim organizacijama i društvima širom opštine, piše Glas Srpske.

Na dan žalosti, stoji u odluci načelnika opštine, na javnim mestima neće se održavati programi javnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati niti na drugi način koristiti muzika u ugostiteljskim objektima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.