KO JE DIMČE KIMOV, UHAPŠENI NA PODRUČJU RALJE? Već duže vreme vršlja po Beogradu i to ne samo sa drogom!
Uhapšeni, Foto: Kurir/Privatna arhiva

akcija policije

KO JE DIMČE KIMOV, UHAPŠENI NA PODRUČJU RALJE? Već duže vreme vršlja po Beogradu i to ne samo sa drogom!

Ova kriminalna grupa je već duži vremenski period vršila krivična dela na teritoriji Beograda

Objavljeno: 12:42h

Koordinisana akcija SBPOK-a rezultirala je hapšenjem kriminalne grupe koja se bavi proizvodnjom i puštanjem u promet droga.

Uhapšen je Dimče Kimov (46) i još četiri osobe. Kimov ima ozbiljan dosije i poznat je policiji zbog trgovine ljudima i organizovanje prostitucije, javlja TV Pink.

- Više puta je hapšen i osuđivan. Juče je uhapšen u luksuznom automobilu na području Ralje.

Ova kriminalna grupa je već duži vremenski period vršila krivična dela na teritoriji Beograda.

Inače, njegova kriminalna grupa je već duži vremenski period obavljala krivična dela na teritoriji Beograda, a Kimov je duže vreme praćen i tako je "dolijao". Kako se nezvanično navodi, kod njih je juče nađeno 10 kilograma "skanka".

Pre tri godine, Kimov je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Naime, u njegovom "ford fokusu" pronađen je tada i kilogram eksploziva.

Sa Kimovim je tada uhapšena i devojka J. Ž. (29) koja se teretila za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je kod J. Ž. pronašla paket sa kokainom, a kod Kimova je otkriven paket sa oko 50 grama kokaina. Nakon pretresa stana, policija je zaplenila revolver, još 20 grama kokaina, marihuane, dve vagice i 2.250 evra. Takođe, u vozilima koje je koristio „audi“ i „ford fokus“, pored kilograma eksploziva, pronađena su i dva pištolja.

Potom, tri puta je hapšen i osuđivan zbog trgovine drogom i dobijao je kazne od jedne do pet godina zatvora.

Prvi put je uhapšen 1998. godine, kada su kod njega pronašli bombu. A onda je 2004. godine završio iza rešetaka zbog podvođenja devojaka i teranja na prostituciju. Potom je 2007. godine uhapšen jer mu je nađeno 600 grama kokaina. Tada je uhapšen zajedno sa Jovicom Radonjićem koji je ubijen 2015. godine na Zvezdari.

(Espreso/TV Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.