MIROLJUBA SU UBILI SIN I ŽENA U SELU DRAGOVAC: Ono što su uradili posle zločina, ZGROZIĆE VAS!
Ilustracija, Foto: KURIR/D.Č.

užasan zločin

MIROLJUBA SU UBILI SIN I ŽENA U SELU DRAGOVAC: Ono što su uradili posle zločina, ZGROZIĆE VAS!

Nakon ubistva, telo su zapalili na jednoj njivi

Objavljeno:

Mozaik je posle više od godinu dana konačno sklopljen – zbog ubistva Miroljuba Stanojevića uhapšeni su njegova supruga Violeta i sinovi Filip i Uroš.

Prema saznanjima, veruje se da su oni upucali čoveka zvanog Mile Gega u podrumu njihove porodične kuće u selu Dragovac, a da su zatim njegovo beživotno telo odvezli kolima na jednu njivu. Automobil su tada zapalili, ali telo nije do kraja izgorelo i pronađeno je na Veliki petak prošle godine.

Pokušavajući da prikriju ovaj svirepi zločin, majka i sinovi su se ponašali kao ucveljena porodica. Nosili su crninu i nastavili da rade na porodičnom imanju i farmi goveda. Komšije sa kojima je Objektiv razgovarao prisetili su se da je u danima neposredno posle sahrane Violeta često koristila rečenicu „Bog mi je svedok” i da ju je izgovarala čak i nad grobom muža.

– Tada nam je bilo neobično da ni u jednom trenutku nije proklela ubicu. Pričalo se po selu da su oni bili u policiji i da su prošli poligraf. Bilo je i tih priča o tome da je uzeo pare na kamatu, ali on je uvek mogao da napravi pare jer je bio vredan – priča jedan od prijatelja ubijenog.

( Espreso / Objektiv )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.