STRUJA UBILA ČOVEKA U VRNJAČKOJ BANJI! Nije mu bilo spasa
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

tuga

STRUJA UBILA ČOVEKA U VRNJAČKOJ BANJI! Nije mu bilo spasa

Nastradali Aleksandar iza sebe je ostavio neutešne roditelje, sestru i mnogobrojne rođake

Objavljeno:

Aleksandar P. (21) iz Kruševca preminuo je sinoć od povreda koje je zadobio kada ga je udarila struja dok je nameštao plastenik u Vrnjačkoj Banji.

Kako se nezvanično saznaje, užasna nesreća dogodila se u petak u Vrnjačkoj Banji, nakon tri dana borbe lekara da mu spasu život mladić je preminuo u kraljevačkoj bolnici.

Vlada produžila trajanje uredbe: Cene goriva će i dalje biti ograničene

– Radio je na postavljanju plastenika. U jednom trenutku, kako se pretpostavlja šipkom za plastenik je dodirnuo strujni kabal te ga je, u gotovo istom momentu, udarila struja. Odmah su zvali hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu – objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Kako je sagovornik naveo mladić je imao teške telesne povrede opasne po život.

Prebačen je u bolnicu u Kraljevu. Lekari su se borili za njegov život, čak je dolazio i lekar iz Beograda ali nažalost nije mu bilo spasa. S druge strane bilo je razmatrano i da se prebaci u Beograd, ali njegovo stanje to nije dozvoljavalo – rekao je izvor.

Rođaci nastradalog Aleksandra kažu da ne mogu da veruju da se ovakva tragedija dogodila.

– Aleksandar je bio mladić za primer. Bio je auto limar, odličan majstor, vredan pošten … Uvek je bio nasmejan i spreman za šalu. Tog kobnog dana radio je sa bratom od ujaka i drugarima kod nekog čoveka. Sakupljao je novac da opremi svoju limarsku radnju. Tužno da ne može tužnije da bude – kaže potreseni rođak.

Nastradali Aleksandar iza sebe je ostavio neutešne roditelje, sestru i mnogobrojne rođake.Ova užasna nesreća, nažalost može da bude za nauk drugima da vode računa kada obavljaju slične radove.

Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.