NEMAČKOM DRŽAVLJANINU ZABRANJENO NAPUŠTANJE SRBIJE: Izazvao je nesreću na Pančevačkom mostu
Ilustracija, Foto: MUP

NAJNOVIJA VEST

NEMAČKOM DRŽAVLJANINU ZABRANJENO NAPUŠTANJE SRBIJE: Izazvao je nesreću na Pančevačkom mostu

S. K. je osumnjičen za saobraćajnu nesreću na "Pančevcu" u kojoj su poginule dve osobe, Dobrinka J. (77) i Trivun J. (77), bračni par

Objavljeno:

Državljaninu Nemačke S. K, vozaču BMW-a koji je učestvovao u stravičnom udesu na Pančevačkom mostu pre dva dana, sud je odredio meru zabrane napuštanja boravišta, odnosno Republike Srbije.

S. K. je osumnjičen za saobraćajnu nesreću na "Pančevcu" u kojoj su poginule dve osobe, Dobrinka J. (77) i Trivun J. (77), bračni par.

Nemački državljanin je, inače, zaposlen u Srbiji, a kako saznajemo, ovde ima posao do 2023. godine.

Podsetimo, njemu je danas određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl. 297 Krivičnog zakonika.

1 / 9 Foto: MUP

Dežurni zamenik javnog tužioca prisustvovao je uviđaju saobraćajne nezgode i naložio je da se, pored alkotestiranja na licu mesta kojim je kod osumnjičenog utvrđeno 0,0 promila alkohola, od njega uzme krv na analizu kako bi se preciznije utvrdilo prisustvo alkohola u organizmu, kao i da se pribave video zapisi sa kamera, da se uradi vanredni tehnički pregled oba vozila, da se uzmu izjave očevidaca i da se izvrši obdukcija tela nastradalih.

Osumnjičeni S. K. je saslušan u prostorijama tužilaštva u prisustvu izabranog branioca i tom prilikom je izneo svoju odbranu. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema S. K. odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, budući da je osumnjičeni strani državljanin.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.