NENAD PERIŠ SE OGLASIO: Ovo RAZARA (VIDEO)
Nenad i Matej Periš, Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

TUGA

NENAD PERIŠ SE OGLASIO: Ovo RAZARA (VIDEO)

Mnogobrojni prijatelji i poznanici Mateja Periša u ponedeljak učestvovali su u posebnom oproštaju od Splićanina koji je, gotovo pola godine nakon nestanka, sahranjen na splitskom groblju Lovrinac

Objavljeno: 18:41h

Otac tragično stradalog Splićanina Mateja Nenad Periš objavio je na svom Fejsbuku snimak ispraćaja prijatelja i sugrađana na splitskoj Rivi. Na snimku se vidi 20-ak brodova i jedan veliki jedrenjak koji plove u Matejevu čast.

Podsećamo, u Splitu je priređen ispraćaj prerano preminulog Mateja, a pored trajektnog pristaništa napravljen je kolodvor čamaca. Na brodovima su zapaljene baklje, a zatim su se začule trube u znak konačnog pozdrava.

Mnogobrojni prijatelji i poznanici Mateja Periša u ponedeljak učestvovali su u posebnom oproštaju od Splićanina koji je, gotovo pola godine nakon nestanka, sahranjen na splitskom groblju Lovrinac.

Pošto je Matej bio veliki ljubitelj mora i radio kao skiper, ispraćaj je organizovan u trajektnoj luci gde su desetine brodova istovremeno trubili. Tom prilikom, Matejev tata, koji je bio na jednoj od jedrilica, zahvalio se svima koji su pomogli u petomesečnoj potrazi.

Podsećamo, Beograđani su se u ponedeljak oprostili od Mateja, koji je zapalio sveće i pustio balone u Savu na lokaciji gde su ga poslednji put snimili nadzorni snimci, ispred restorana Savanova. Matej je nestao u Beogradu pod nerazjašnjenim okolnostima u noći sa 30. na 31. decembar. Posle 139 dana potrage, koju je pomno pratio ceo region, njegovo telo pronađeno je u Savi.

(Espreso / Dnevno.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.