EPILOG DRAME SNEŽANE DAKIĆ! Voditeljku napadač gađao kamenom u glavu, sad mu je izrečena kazna i to kakva!
Snežana Dakić, Foto: Youtube

ODLUKA

EPILOG DRAME SNEŽANE DAKIĆ! Voditeljku napadač gađao kamenom u glavu, sad mu je izrečena kazna i to kakva!

"Zadovoljna sam što je čovek sklonjen sa ulice", rekla je ona

Objavljeno:

Nakon što je voditeljka, Snežana Dakić pretrpela pravu dramu kada je početkom aprila napao beskućnik Đ. T., Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je odluku da se napadač pošalje na psihijatrijsko lečenje, a odluka još uvek nije pravosnažna.

- Koliko sam shvatila, ovo je i jedini mogući zakonski ishod. Zadovoljna sam što je čovek sklonjen sa ulice. Mislim da je i za njega tako najbolje. Prvo: dobiće neophodnu zdravstvenu pomoć, drugo- neće spavati na ulici već zbrinut na toplom, uz redovne obroke i higijenske uslove. A pored toga, biće bezbedan - rekla je Snežana, koja je se podsetila da je Đorđe u trenutku napada na nju bio beskućnik:

- Ako bi ostao na ulici, sa tim svojim neuračunljivim delima, mogao bi da naleti na nekog jačeg od sebe i da ozbiljno nastrada. Meni bi bilo neizmerno žao da se tako nešto dogodi. Bukvalno svaki muškarac koji je komentarisao događaj rekao je da bi ga pretukao. I to bi bilo zaista užasno. On je potpuno izložen i nezaštićen na ulici, pa i nesvestan da je u opasnosti. Kao što se u saopštenju psihijatrijskog veštačenja i kaže: nesvestan je verovatno i dela koje je počinio - kazala je ona za Kurir i dodala:

- A ovakva mera je odgovorna i prema svim građanima: skloniti agresivnu osobu da ne bi ugrozio još nečiji život i zdravllje. Ovakva mera pokazuje da su intitucije ipak tu da nas zaštite. Podsećam da je slična dela počinio i ranije. Privođen je, ali na sreću niko nije bio povređen. Ne daj Bože da je kamena kocka pala na neko dete. Ne bi preživelo - zaključila je Dakićeva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.