OTKRIVENI GNUSNI DETALJI OTMICE ŽENA! Nišlija ih primoravao na prostituciju, a od njegove svireposti 1 je MRTVA
Ilustracija, Foto: Printscreen/MUP.rs

jezivo

OTKRIVENI GNUSNI DETALJI OTMICE ŽENA! Nišlija ih primoravao na prostituciju, a od njegove svireposti 1 je MRTVA

Prilikom saslušanja, osumnjičeni A. M. se branio ćutanjem

Objavljeno: 12:45h

Nišlija A. M. (47) koji je uhapšen juče zbog sumnje da je 2002. godine, sa još dvojicom muškaraca na teritoriji Francuske, oteo tri žene koje su primoravali na prostituciju i prema kojima su postupali na svirep način, od čijih posledica je jedna od njih preminula, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Nišu branio se ćutanjem, saznaje "Blic".

Nakon saslušanja VJT Niš je preložilo određivanje pritvora o čemu će u daljem postupku odlučiti sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu.

- Prilikom saslušanja, osumnjičeni A. M. se branio ćutanjem, nakon čega je Više javno tužilaštvo u Nišu predložilo Višem sudu u Nišu određivanje pritvora protiv osumnjičenog A. M. do 30 dana, kako boravkom na slobodi ne bi ometao postupak uticanjem na svedoka koga je tokom istrage potrebno ispitati, kao i zbog činjenice da je za navedena krivična dela propisana kazna zatvora preko deset godina, čije izvršenje dovodi do uznemirenja javnosti - saopšteno je iz VJT Niš.

Kako je "Blic" pisao, akcija hapšenja niške kriminalističke policije je sprovedena u saradnji sa državnim organima Francuske Republike a Više javno tužilaštvo u Nišu, nakon izvšenog pretresa stana, donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog A. M. Kako je saopštilo VJT Niš on je osumnjičen da je izvršio dva krivična dela otmica iz člana 134 stav 3 u vezi stava 1 KZ u saizvršilaštvu i krivično delo otmica iz člana 134 stav 4 u vezi stava 1 i 3 KZ u saizvršilaštvu.

Oteli tri žene pa ih podvodili

- Sumnja se da je početkom 2002. godine osum. A. M. zajedno sa B.N., prema kome je krivični postupak okončan pravnosnažnom osuđujućom presudom pred sudom u Francuskoj Republici i sada pokojnim Z. R., oštećenu O. S. silom i iskorišćavanjem odnosa zavisnosti i straha koji je oštećena imala prema njima kao licima koja su je kupili od nepoznatih lica, zadržali duže od deset dana, i to u periodu od oko tri meseca, postupajući prema njoj na svirep način, a sve kako bi oštećenu O. S. prinudili da počne da se prostituiše u mreži prostitucije, koju je organizovao osumnjičeni zajedno sa B. N pa je nakon perioda od oko tri meseca oštećena i počela da se prostituiše za njihov račun - saopštilo je VJT Niš.

Takođe, sumnja se da je u periodu od sredine aprila 2002. godine do 2. avgusta 2002. godine, osumnjičeni A. M. zajedno sa B. N. držao drugu oštećenu M. K. u različitim hotelima na širem području grada Pariza, kao i da su postupali prema oštećenoj na svirep način, a kako bi je prinudili da im kaže kakve su izjave ona i treća oštećena V. R. dale u policiji Francuske Republike, u kom postupku su saslušavane zbog navođenja na prostituciju od strane članova ove mreže.

- U neutvrđenom periodu od kraja jula do sredine avgusta 2002. godine, oštećenu V. R. su silom i iskorišćavanjem odnosa zavisnosti i straha koji je oštećena imala prema njima kao prostitutka u mreži prostitucije koju su oni organizovali, odveli iz Tuluza u parisku oblast i zadržali je, postupajući prema njoj na svirep način, kako bi je prinudili da im kaže kakve su izjave M. K. i ona dale u policiji Francuske Republike u kom postupku su saslušavane zbog navođenja na prostituciju od strane članova ove mreže, usled kog svirepog postupanja je nastupila smrt oštećene V. R. - saopšteno je iz VJT Niš.

Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.