VLADIMIR OTIŠAO U SMRT NAKON ZAVRŠENE SMENE: Nesrećni motociklista iz Vrdnika ostavio 3 maloletne devojčice!
Vladimir J, Foto: Printscreen/Društvene mreže

bio je dobar vozač

VLADIMIR OTIŠAO U SMRT NAKON ZAVRŠENE SMENE: Nesrećni motociklista iz Vrdnika ostavio 3 maloletne devojčice!

Pokojni Vladimir je definitivno izgubio kontrolu nad motorom i u punoj brzini udario u betonski zid

Objavljeno:

Vladimir J. (35), poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko osam časova u ulici Devete vojvođanske brigade u Vrdniku u opštini Irig. Prema još nepotvrđenim podacima, motociklista je iz za sada nepoznatih razloga, sleteo sa puta i direkt udario u zid obližnje kuće.

Od težine povreda, kako "Blic" nezvanično saznaje, nesrećni muškarac preminuo je na putu do bolnice dok su se lekari Hitne medicinske pomoći iz Iriga, borili za život ovog oca tri maloletne devojčice.

Poznanici preminulog motocikliste kažu da je bio dobar vozač i mahom svi pretpostavljaju da je za ovu tragediju kriv nepredvidiv put u ovom delu Vrdnika.

- Šta da kažemo, samo reči hvale za njega. Dobar i vredan momak, tu je radio u hotelu i koliko čujem, završio je sa poslom sat vremena pre tragedije. Jedino da ga je put iznenadio - priča jedan od stanovnika Vrdnika.

- Mnogo je voleo motore, od malena, ali im je tako i pristupao. I dalje ne mogu da pojmim šta je moglo krenuti po zlu, nije to auto-put pa da nešto izleti - ne veruje i dalje jedan od Vladimirovih prijatelja, da ga nema.

U punoj brzini udario u betonski zid! Momenat nepažnje ili?

- Pokojni Vladimir je definitivno izgubio kontrolu nad motorom i u punoj brzini udario u betonski zid. Šta je do toga dovelo, da li je to bio trenutak nepažnje ili nešto drugo, ostaje da se utvrdi. Konačno objašnjenje imaćemo tek nakon što dobijemo analize iz Instituta za sudsku medicinu koji treba da pokažu da li su prilikom toksikoloških analiza preminulog u njegovoj krvi pronađeni tragovi alkohola ili nekih drugih supstanci koje bi mogle izazvati sumnju da su kumovale nesreći a i njegov motor je poslat na kompletno veštačenje kako bi se utvrdila njegova ispravnost prilikom vožnje - priča za "Blic" izvor iz policije.

Vladimir J. za sobom je ostavio suprugu i tri maloletne devojčice. U dom ove porodice danas pristižu prijatelji i rođaci u neverici, da se jedan takav život, na taj način i tako u trenu ugasio.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.