VOZIO 200 NA SAT PO BEOGRADU, POLICAJCI SU VEROVATNO BILI ŠOKIRANI: Bio je pijan kao MAJKA!
Foto: MUP

popio je baš

VOZIO 200 NA SAT PO BEOGRADU, POLICAJCI SU VEROVATNO BILI ŠOKIRANI: Bio je pijan kao MAJKA!

Četrdesetdvogodišnji vozač audija se oglušio na znak policije da stane i nastavio da vozi, ali je brzom reakcijom saobraćajaca bezbedno zaustavljen u
Ustaničkoj ulici, gde je podvrgnut alko tesu koji je pokazao prisustvo 2,19 promila alkohola

Objavljeno:

Policija u Beogradu, zaustavila je danas i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača, od kojih je jedan vozio sa 2,19 promila alkohola, dok je drugi upravljao automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policijski službenici su presretačem, oko 15.50 sati, na auto-putu kroz Beograd, kod Bokeljske petlje, uočili i pokušali da zaustave automobil marke „audi“, koji se kretao brzinom od 199,7 kilometara na čas, gde je ograničenje 100 kilometara na čas.

Četrdesetdvogodišnji vozač audija se oglušio na znak policije da stane i nastavio da vozi, ali je brzom reakcijom saobraćajaca bezbedno zaustavljen u Ustaničkoj ulici, gde je podvrgnut alko tesu koji je pokazao prisustvo 2,19 promila alkohola.

Vozač se sukobio sa policajcima, pružajući otpor tokom kontrole, pa su ga policijski službenici savladali i bezbedno doveli u službene prostorije.

Oko 18.15 sati, u Ulici Vladimira Popovića u Novom Beogradu, zaustavili su četrdesetogodišnjeg vozača automobila marke „opel korsa“, koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao vozilom pod dejstvom opijata.

Obojica vozača zadržani su u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, a protiv četrdesetdvogodišnjeg vozača audija i krivična prijava zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.