TRAGEDIJA U SUBOTICI! Čovek se bacio pod VOZ
Ilustracija, Foto: Profimedia

tragedija!

TRAGEDIJA U SUBOTICI! Čovek se bacio pod VOZ

Samo pre nekoliko meseci, meštanin Bajmoka, Robert Bonća (33), usred bela dana prekratio je sebi život skokom pod voz u pokretu

Objavljeno: 18:51h

Na železničkoj stanici u Subotici, kada se pedesetogodišnji Zoltan Meš (51), bacio se sinoć pod voz iz još neutvrđenih razloga i preminuo.

Voz je zaustavljen i saobraćaj je bio u prekidu do 21.17, odmah je pozvana Hitna pomoć, policija i Osnovno tužilaštvo, koji su uzalud pokušavali da vide ima li znakova života kod nesrećnog čoveka.

Dok je voz stajao na pruzi, više od 80 minuta, kako saznajemo, sakupljani su delovi tela na pruzi, čovek je bio u komadima između pružnih koloseka.

Voz koji saobraća od Subotice do Sente krenuo je po redu vožnje u 19.55 sati sa polazne subotičke stanice, uz uobičajene mere, a posle zaustavljanja put je nastavio posle uviđaja policije i osnovnog tužilaštva.

Kao i uvek kada voz krene ka određenoj destinaciji, mašinovođa je budno pratio i osmatrao i prugu i stanje u vozu, a samo desetak minuta kasnije, iza većeg žbuna, muška osoba iskočila je pod voz. Mašinovođa je u trenutku video pokrete ka pruzi, pokušao da zaustavi voz, koji je prešao tek 1,73 kilometra, jer je u momentu video da se čovek odjednom pojavio na pruzi.

1 / 8 Foto: Profimedia

Samo pre nekoliko meseci, meštanin Bajmoka, Robert Bonća (33), usred bela dana prekratio je sebi život skokom pod voz u pokretu, na pruzi kojom se voz kretao od Subotice prema Somboru.

Mlađi čovek, šetao je pored pruge, u toku dana, tako se činilo, i odjednom je iznenadnim bacanjem na prugu, preminuo pod čeličnim točkovima, na šinama, nije mu bilo pomoći.

Sve više je mlađih ljudi, koji se odlučuju na takav korak. Mladić je stradao na krovu voza, pre pet godina, kad je u jutarnjim satima sa društvom došao na subotičku stanicu, izazvao nesreću u kojoj ga struja bukvalno spržila.

Bonus video:

27:12

KVIZ-S03-EP62

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.