UPRAVO SE OGLASIO NENAD PERIŠ: Ovo je NJEGOVA ŽELJA!
Matej Periš, Foto: Facebook, Privatna Arhiva

sahrana

UPRAVO SE OGLASIO NENAD PERIŠ: Ovo je NJEGOVA ŽELJA!

Nenad je izjavio i da želi da sina isprati u miru i najužem krugu porodice

Objavljeno:

Mateju Perišu, čije je beživotno telo pronađeno nakon 139 dana potrage, sutra će biti održano opelo ispred crkve Sveti Ante u Beogradu.

- Sutra će u 17 časova biti opelo i poslednji oproštaj od Mateja ispred crkve Sveti Ante - kaže Nenad Periš.

Nenad je izjavio i da želi da sina isprati u miru i najužem krugu porodice.

Podsetimo, Nenad Periš je jutros izjavio da je "Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio, on i ja ćemo se opet sresti".

- Nažalost, izgleda da je došao kraj istrage, bez obzira koliko teško bilo... Verujem da ovo nije kraj i da ćemo se on i ja sresti u budućnosti... Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio - rekao je u intervjuu Nenad Periš, otac Mateja Periša koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a za čije telo se sumnja da je nađeno juče na obali Dunava na Adi Huji, a celu njegovu priču možete pogledati u gore priloženom videu - izjavio je on.

Telo muškarca za koga se pretpostavlja da je Matej Periš uočio je juče kapetan broda Milovan Zelenović.

- Šetali smo po palubi i videli kako voda nosi telo, da se zaustavlja malo dalje. Vetar ga je doneo, plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati, u pola 10 je stigla policija. Telo je bilo u stanju raspadanja, neki dečko koji je šetao pored je proverio na internetu i video da je isto obučen kao Matej Periš.

1 / 6 Foto: Wikipedia, Printscreen

Imao je jednu belu patiku i crnu majicu. Muškarac kad se udavi on je okrenut telom na dole - rekao je Zelenović i dodao: "Mladić na sebi ima farmerke, jednu patiku na kojoj je slovo V koje imaju patike Mateja Periša.

Kada sam našao telo, delovalo je kao da je dugo stajalo u vodi. Druga patika je nađena na Savi nakon njegovog nestanka. Vodostaj je bio veliki, pošto je vetar duvao, pa je ovde naneo telo. Ja sam zvao policiju u 9 i 10. Dao sam izjavu u policiji - ispričao je kapetan Zelenović.

Bonus video:

54:30

PULS SRBIJE 19.05.2022. 3. DEO

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.