TUŽILAŠTVO REAGOVALO: Podignuta optužnica protiv muškarca (61) zbog obljube devojčice (14), MAJKA JE PODVODILA
Ilustracija, Foto: Kurir

JEZIVO

TUŽILAŠTVO REAGOVALO: Podignuta optužnica protiv muškarca (61) zbog obljube devojčice (14), MAJKA JE PODVODILA

Za jezivo zlostavljanje devojčice saznalo se kada su u njenom telefonu pronađeni eksplicitni snimci na kojima je bila ona sa N.M

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv muškarca N.M. (61) jer je više puta, tokom prošle godine, obljubio maloletnu devojčicu (14) u selu nadomak Kovina.

Osumnjičenom muškarcu, kako nezvanično saznajemo, produžen je pritvor zbog uznemirenja javnosti.

- On se tereti da je od leta 2021. godine do februara 2022. kada je uhapšen više puta obljubio devojčicu - rekao je izvor.

Za jezivo zlostavljanje devojčice saznalo se kada su u njenom telefonu pronađeni eksplicitni snimci na kojima je bila ona sa N.M. Ispostavilo se da je dete mesecima odlazilo kod porodičnog prijatelja, gde su oni imali seksualne odnose.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Lisice na ruke tada su stavljene N.M., mladiću (18), ali i majci devojčice. Osnovno javno Tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu sredinom aprila protiv majke koja se tereti da je podvodila svoju maloletnu ćerku (14).

- Osumnjičena majka tereti se za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, jer kao roditelj nije vodila računa, izlagala ju je radnjama koje su štetne za njen razvoj - rečeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu tada.

Majka devojčice sumnjiči se da je slala poruke osumnjičenom (60) i praktično mu nudila svoju maloletnu ćerku. Devojčicu bi, potom, slala kod njega kući, gde je ona imala seksualne odnose za novac sa čovekom koji je inače bio porodični prijatelj.

( Espreso / Telegraf )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.