MUP, TOK, VJT i VTK intenzivno rade na otkrivanju izvršilaca krivičnih dela u vezi s lažnim dojavama o bombama
Bomba, Foto: Printscreen, Dragana Udovičić, Profimedia

dojave na sve strane

MUP, TOK, VJT i VTK intenzivno rade na otkrivanju izvršilaca krivičnih dela u vezi s lažnim dojavama o bombama

Inače, sve dalje informacije o ovim slučajevima davaće Tužilaštvo za organizovani kriminal i Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal VJT u Beogradu

Objavljeno:

U toku je intenzivan rad na otkrivanju izvršilaca krivičnih dela u vezi sa lažnim dojavama o bombama koje stižu svakodnevno na veliki broj adresa u Beogradu i drugim gradovima širom Srbije.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivno istražuju ove slučajeve, a u rad je uključeno i Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Zbog velikog broja dojava o bombama svi raspoloživi kapaciteti kontradiverzionih jedinica MUP-a angažovani su na pregledu objekata i ustanova na čije su adrese upućene dojave, koje su do sada sve bile lažne i kako se sumnja usmerene na izazivanje panike i uznemirenja građana", rečeno nam je iz Višeg javnog tužilaštva.

Inače, sve dalje informacije o ovim slučajevima davaće Tužilaštvo za organizovani kriminal i Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal VJT u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.