NAKON DRIFTOVANJA U SAMOM CENTRU GRADA OSTAO BEZ BMW-A: Građani Čačka šokirani
Automobil, Foto: Rina

prekršaj

NAKON DRIFTOVANJA U SAMOM CENTRU GRADA OSTAO BEZ BMW-A: Građani Čačka šokirani

Policijski službenici obavili su razgovor sa vlasnikom automobila za kog se ispostavilo da u tom trenutku nije bio za volanom

Objavljeno:

Nakon što su građani Čačka snimili vozača automobila BMW kako driftuje i nepropisno vozi u samom centru grada, policija je pronašla i privremeno oduzela to vozilo.

Policijski službenici obavili su razgovor sa vlasnikom automobila za kog se ispostavilo da u tom trenutku nije bio za volanom i intenzivno se radi kako bi bilo pronađeno lice koje je u tom trenutku upravljalo automobilom i učinilo saobraćajne prekršaje.

Podsetimo, građani su i ranije apelovali da se zbog driftovanja na poligoni kod gradskog bedema i trka automobila ne osećaju bezbedno.

1 / 5 Foto: Profimedia

"Vikendom je tu i oko 30 automobila. Nemamo ništa protiv njihovog okupljanja i zaljubljenosti u brzu vožnju, ali su u blizini pešačka zona, škole, vrtići... i zbog toga to nije mesto za okretanje pod ručnom i trkanje. Često se dešava da se nekoliko njih u isto vreme 'potpisuje pod ručnom'. Verujte da to izgleda, ali i zvuči kao u akcionim filmovima“, kažu za RINU Čačani.

Bonus video:

00:12

Gori automobil u Bulevaru Nikole Tesle

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.