OGLASIO SE OTAC UBIJENOG MILEUSNIĆA NAKON PRESUDE: Njegove reči su srcecepajuće!
Osuđeni Nedeljko Đurović i ubijeni Miloš Mileusnić, Foto: Facebook printscreen

tuga do neba

OGLASIO SE OTAC UBIJENOG MILEUSNIĆA NAKON PRESUDE: Njegove reči su srcecepajuće!

Presudom je utvrdio da je Ðurović 27. januara izašao sa nožem u ruci iz svoje kuće, naleteo na Mileusnića i izbo ga oko 5:50 sati

Objavljeno:

Apelacioni sud u Beogradu danas je na pet godina povećao kaznu zatvora Neđeljku Đuroviću zbog teškog ubistva studenta Miloša Mileusnića (24) pre tri godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića. Đurović je osuđen na 35 godina robije.

- Javili su mi za presudu. Svaka čast sudu na odluci. Ja sam izgubio sina, ali neka njegov slučaj bude za primer drugima. Mog deteta nema i ni jedan kazna ga vratiti neće - rekao je Goran Mileusnić, otac ubijenog Miloša.

Ovom odlukom usvojena je žalba Višeg javnog tužioca u Beogradu i preinačena je prvotepena presuda Višeg suda, kojom je Ðurović bio osuđen na 30 godina zatvora zbog teškog ubistva.

1 / 5 Foto: Društvene mreže

Takođe, Apelacioni sud je u odluci objavljenoj na sajtu, ukazao da je kazna neadekvatno odmerena i dajući pravilan značaj utvrđenim olakšavajućim okolnostima na strani okrivljenog, a istovremeno ceneći i sve okolnosti konkretnog slucaja povećao kaznu zatvora.

Viši sud u Beogradu je presudio 14. septembra 2021. godine da je Ðurović kriv za teško ubistvo na osnovu priloženih bioloških tragova, snimaka sa kamera, izjava svedoka i ostalih dokaza.

Presudom je utvrdio da je Ðurović 27. januara izašao sa nožem u ruci iz svoje kuće, naleteo na Mileusnića i izbo ga oko 5:50 sati.

"Žrtvu je izabrao nasumično, nije poznavao Miloša, već ga je ubio iz čiste obesti, bezdušno i bezobzirno, sa direktnim umišaljem, zbog čega ga je osudio za krivično delo teško ubistvo na podmukao način", rekla je sudija Nataša Albijanić prolikom izricanja presude.

Bonus video:

00:30

Ubistvo u centru Obrenovca

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.