POSLEDNJA FOTOGRAFIJA CECE I ARKANA, DUGO JE BILA SAKRIVENA! Nastala na ISTOM mestu gde je ubijen, JEZIVO (FOTO)
Ceca Ražnatović/Arkan, Foto: Antonio Ahel/ATAImages, EPA

šok

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA CECE I ARKANA, DUGO JE BILA SAKRIVENA! Nastala na ISTOM mestu gde je ubijen, JEZIVO (FOTO)

Željko Ražnatović Arkan, jedna od najkontroverznijih ličnosti u novijoj srpskoj istoriji, ubijen je 15. januara 2000. godine pre tačno 22 leta

Objavljeno:

Na ulazu u hotel Interkontinenatal u Beogradu, 15. januara 2000. godine, došlo je do obračuna u kom je Željko Ražnatović Arkan ubijena, a malo ko zna da je na istom mestu samo 15 dana ranije nastala poslednja fotografija njega i njegove supruge Svetlane Cece Ražnatović.

Naime, samo 15 dana pre tragedije, 30. decembra 1999. godine, Željko i Ceca su kako se vidi na fotografiji srećni zajedno, a Ceca je tada organizovala promociju svog novog albuma. To veče nastala je poslednja, zajednička fotografija.

Podsetimo, Željko Ražnatović Arkan, jedna od najkontroverznijih ličnosti u novijoj srpskoj istoriji, ubijen je 15. januara 2000. godine pre tačno 22 leta.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/srbija showbizz

Ovo je jedno on najmisterioznijih i najispraćenijih kriminalnih dela u srpskoj, pa čak i u evropskim okvirima. Mediji su danima naširoko izveštali o ubistvu u Interkontinentalu. Dan posle krvavog čina, "Večernje novosti" objavile su izveštaj koji prenosimo u celosti:

Maskirani napadači, pretpostavlja se da su bila dvojica, otvorili vatru na Ražnatovića i njegove prijatelje iz automata. Na licu mesta ostao je mrtav Milenko Mandić Manda, dok su Arkan i Dragan Garić izdahnuli u Urgentnom centru, Arkan pogođen sa tri metka u glavu.

Željko Ražnatović Arkan (48) ubijen je juče nešto posle 17 časova u holu beogradskog hotela "Interkontinetnal". Maskirani napadači, pretpostavlja se da ih je bilo dvojica, otvorili su vatru iz automatskog oružja u pravcu Arkana i njegovih prijatelja koji su sedeli za jednim stolom. Na licu mesta ostao je mrtav Milenko Mandić Manda, dok su Ražnatović i Dragan Garić teško ranjeni. Obojica su kasnije preminuli u Urgentnom centru.

Prema prvim saznanjima, Arkan i društvo sedeli su u jednom od separea hotela, neposredno blizu ulaza. Tu je bila i njegova supruga Svetlana Ceca Ražnatović, kao i njena sestra Lidija Veličković. Očevici su ispričali da su u "Interkontinental", gde Ceca ima butik ekskluzivne odeće, došli oko 15 časova.

Espreso.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.