KUVALA MU GENITALIJE? Isplivali UŽASAVAJUĆI detalji zločina u Zrenjaninu!
Tereza koja je ubila muža, Foto: Facebook

JEZA

KUVALA MU GENITALIJE? Isplivali UŽASAVAJUĆI detalji zločina u Zrenjaninu!

Devojčica je, kako je ispričala, videla odsečenu nogu svog očuha i da majka delove tela, među kojima su i njegove genitalije, kuva u šerpi na šporetu

Objavljeno:
  • 77

Tereza Perić koja je uhapšena zbog sumnje da je lekovima omamila, a potom nožem izbola, pa zaklala svog supruga Srđana (42), njegovo telo nakon zločina je raskomadala, a donje ekstremitete i genitalije stavila u šerpu i počela da kuva!

Detalji slučaja koji se prekjuče dogodio u jednoj porodičnoj kući u Zrenjaninu ne prestaju da šokiraju i svaki novi je gori od prethodnog. Kako "Blic" saznaje, Tereza je nakon zločina, koji je, prema svedočenju njene maloletne ćerke, najavljivala već neko vreme, detaljno isplanirala jer se često svađala sa suprugom i "želela je da ga se otarasi".

Sedamnaestogodišnja ćerka bila je u kući kada se zločin odigrao. Ona je policajcima ispričala da je njen očuh Srđan bio normalan kada je ona došla kući, da je s njim sedela i razgovarala, a da je potom otišla da spava. Kada se probudila zatekla je užas. Njena majka je ubila Srđana, a njegovo telo počela da kasapi motornom testerom. Po svemu sudeći, želela je da se otarasi tela i tako prikrije zločin.

Zrenjanin
foto: Google street view

Devojčica je, kako je ispričala, videla odsečenu nogu svog očuha i da majka delove tela, među kojima su i njegove genitalije, kuva u šerpi na šporetu.

Izbezumljena je istrčala iz kuće, pozvala starijeg brata, a on policiju, koja ju je uhapsila i zatekla strahovit prizor.

Kako se saznaje u sellu kraj Zrenjanina, Srđan je Terezu, koja iza sebe ima dva braka i četvoro dece, doveo u svoju kuću u vreme početka pandemije. Ona je inače do tada živela u blizini, u teškim uslovima sa decom i drugim suprugom, međutim, ostavila je i njega i decu i prešla da živi sa Srđanom.

Srđan je pre dve godine ostao bez oca koji je umro od srca, a majka mu živi i radi u Švajcarskog odakle mu je, kako saznajemo slala finansijsku pomoć.

Policija je još ispred kuće u kojoj se dogodio užas

Komšije kažu da je Srđan znao da dovodi kući žene koje žive na rubu egzistencije i da je zbog toga majka počela na drugi način da mu pomaže.

- Uplaćivala je novac lokalnim hamurdgerijama i kafanama kako bi on mogao da dolazi po hranu kod njih. To je radila da ne bi trošio pare na žene i gluposti - navode poznanici svirepo ubijenog Srđana.

Policija
foto: Instagram/192_rs

Uhapšena Tereza ima oca, majka joj je preminula, a njeni rođaci kažu da je imala psihičkih problema, kao i da je Terezin otac na nju i njeno ponašanje upozoravao njenog prvog supruga.

"Čuli smo viku, ali nismo reagovali..."

- Čuli smo viku iz njihove kući, ali nismo reagovali... Nismo shvatili da se takav užas dešava, mislili smo da se svađaju - ispričale su ranije za "Blic" komšije koje žive u kućama oko porodičnog doma porodice Perić.

Nezapamćeni zločin komšije su čule, ali su mislile da se u kući Perića "samo svađaju", jer je to, kako su ispričali, bila česta pojava.

- Nismo shvatili šta se dešava... Niko nije izašao - kažu komšije.

Devojčica primljena na psihijatriju

Terezina ćerka koja je prisustvovala užasu je u teškom stanju i hospitalizvana je na psihijatriji.

Dvorište Perića je zapušteno i prljavo i ukazuje na to da su živeli u lošim i teškim uslovima

"Nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspeo da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi... Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem...", ispričala je ona policajcima.

- Ceo dan je ležao. Kada sam došla iz škole sedela sam sa njim normalno. Kada je ona došla sa posla oko 16 sati ja sam zaspala, oko 21 sat, kada sam se probudila ona je to uradila - rekla je devojčica policajcima, a onda opisala nezapamćen zločin:

"Mama je bila budna, a očuh je spavao u sobi pored. Ona je otišla u sobu i nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspeo da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi. Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem. Uspeo je da joj uzme nož iz ruke. Istrčala sam iz kuće. U jednom trenutku čula sam motornu testeru. Pozvala sam brata da zove policiju. Kucali smo na vrata i molili je da prestane. Na kraju nas je pustila da uđemo unutra. VIdeli smo telo. Videla sam očuha bez noge."

"Propila se"

Iz Terezine porodice kažu da ona nije radila, kao i da se "propila" otkako je bila sa Srđanom.

- Branila mu je da se ikome javlja. Njegova porodica je zaista ok, normalni ljudi, ali branila mu je kontakt s njima... jedino su od njegove majke uzimali novac - priča jedna njena rođaka za "Blic".

Policajcima pozlilo kad su videli užas

Policija je dojavu o stravičnom zločinu dobila u utorak oko 21 sat. Policajci koji su došli na teren kažu da gori prizor nikada nisu videli. Mnogima je od užasa čak i pozlilo.

Policija je nakon uviđaja zapečatila vrata kuće i jedna ekipa ostala je da tokom noći dežura ispred doma u kom se dogodio nezapamćeni užas.

(Espreso /Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media