POJAVILA SE ŠOK SLIKA SRPSKOG SINA! Otac mu bio opasan kriminalac, majka pevačica, a on ko trandža, AU! FOTO
Mirko Šijan sa prijateljima, Foto: Instagram/Printscreen

šok

POJAVILA SE ŠOK SLIKA SRPSKOG SINA! Otac mu bio opasan kriminalac, majka pevačica, a on ko trandža, AU! FOTO

On se odlučio za mrežaste čarape, visoke potpetice i tigrastu haljinicu sa dubokim dekolteom, a njegov stajling za ovu priliku šokirao je mnoge

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavila se retko viđena fotografija srpskog sina legendarne pevačice i kriminalca od koga je strepela cela Srbija.

Pre nekoliko godina zajedno sa svojim prijateljima on je slavio Noć veštica i odlučio da se maskira ni manje ni više u ženu. On se odlučio za mrežaste čarape, visoke potpetice i tigrastu haljinicu sa dubokim dekolteom, a njegov stajling za ovu priliku šokirao je mnoge.

U pitanju je Mirko Šijan, sin popularne pevačice Goce Božinovske i Zorana Šijana koji je važio za najopsanijeg Surčinca tih mračnih devedesetih.

Mirko Šijan
foto: Instagram/Printscreen

Šijan je zasigurno zabavio sve prisutne svojom pojavom.. :)

Podsetimo, pevačica Goca Božinovska iz braka sa Zoranom Šijanom ima dvoje dece: ćerku Zoranu i sina Mirka.

Zoran je ubijen 27. novembra 1999. godine pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, a u tom trenutku imao je samo 35 godina.

Iako su se zbog raznih nesuglasica i njegovih prevara razveli, Goca često ističe to da bi sve dala samo da je on živ, a njihova ljubav i danas važi za jednu od najvećih na domaćoj estradi.

1 / 6 Foto: Kurir

Upšravo o tome svedoči i fotografija koja odnedavno kruži internetom, a na kojoj su Goca i Šijan na letovanju, zagrljeni.

Ovaj prizor mnogima je izmamio osmehe, te ljudi komentarišu kako se vidi to koliko su bili iskreno zaljubljeni, te da su se zaista bezgranično voleli.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.