OVAKO JE IZGLEDALA AKCIJA NAPADAČA NA VOŽDOVCU! Kamere su uhvatile dvojac koji je bacio bombu u dvorište
Ilustracija, Foto: Espreso

jezivo

OVAKO JE IZGLEDALA AKCIJA NAPADAČA NA VOŽDOVCU! Kamere su uhvatile dvojac koji je bacio bombu u dvorište

Vlasnica je pronašla bombu pre 4 dana u dvorištu i tada je zvala policiju koja je odnela bombu i rekla im da je neko hteo da ih zastraši

Objavljeno: 13:47h

- Nije mi jasno zašto bi to neko uradio nama. Pre dve večeri sam primetio da se šetaju 2 momka ulicom, ali ko bi pomislio. Nikome se nisam zamerio, ako imaš nešto da rešiš sa mnom dođi i reci mi, ne mogu da shvatim ovako nešto. Ja sam čovek u godinama. Ne znam, tu su mi žena i ćerka i dvoje unučića, svi su u strahu. Ovo je jako mirna ulica, ne mogu da verujem prosto. Svi se znamo, uglavnom su stariji ljudi u komšiluku.

1 / 5 Foto: Espreso

Ovako započinje priču vlasnik kuće Miroslav M. u čijem dvorištu na Lekinom brdu je završila bačena bomba koja je napravila materijalnu štetu.

Supruga Miroslava M. ispričala nam je da su nezgodu doživeli sinoć i da su slučaj odmah prijavili policiji.

"Policija je sinoć došla čim smo prijavili, došla je forenzika radili do 3 ujutru uviđaj. Jutros smo otišli da damo izjave. Mi nemamo kamere, ali sam ja videla snimke sa komšijskih kamera, dva momka, ali imali su kapuljače, što sam uspela da vidim", rekla nam je on.

1 / 4 Foto: Espreso

Kako nezvanično saznajemo, jedno lice išlo iz Miklošićeve ulice i stao je tu, a drugi napadač je došao iz Garibaldijeve, ubacio bombu i pobegao trčećim korakom.

Inače, vlasnica je pronašla bombu pre 4 dana u dvorištu i tada je zvala policiju koja je odnela bombu i rekla im da je neko hteo da ih zastraši.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.