EPILOG NESREĆE KOD LESKOVCA: Poznato STANJE povređene devojčice
Ilustracija, Foto: Profimedia

nesreća

EPILOG NESREĆE KOD LESKOVCA: Poznato STANJE povređene devojčice

Kako se navodi, niko ne sme da bude sa detetom trenutno jer je u pitanju polunitenzivna nega, ali da se njena majka nalazi u blizini

Objavljeno:

Devojčica (5), koja je povređena u nesreći u mestu Manojlovce kod Leskovca, u stabilnom je stanju i priprema se za operaciju noge, jer je polomila butnu kost u nesreći.

Podsetimo, na devojčicu je danas, kada je istrčala iz auta i krenula da pretrči ulicu, automobilom naleteo mladić iz susednog sela i ona je tada zadobila prelom butne kosti i hematome na glavi.

- Ona se nalazi na poluintezivnoj nezi, na dečijoj hirurgiji Kliničkog centra u Nišu. Njene povrede su uobičajene za dete tog uzrasta koje učestvuje u takvim nesrećama. Za sada je stabilno i urađene su joj sve neophodne analize, a noga joj je imobilisana - priča izvor upućen u slučaj i dodaje:

- Kada se njeno stanje još stabilizuje, dete će biti hirurški zbrinuto. To se radi nekih 48 sati od momenta povrede, ali niko ne može sa sigurnošću da tvrdi kada će biti spremno za operaciju.

Kako se navodi, niko ne sme da bude sa detetom trenutno jer je u pitanju polunitenzivna nega, ali da se njena majka nalazi u blizini, kao i da je devojčica svesna, komunikativna i savim normalno.

Bonus video:

04:14

BRZE VESTI 02.05.2022. 14:55

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.