NOSIO JE KAČKET, MASKU I RUKAVICE: Ubica sa Novog Beograda napravio OVU GREŠKU!
Ubistvo u kafiću na Novom Beogradu, Foto: Nemanja Nikolić

JEZIVO

NOSIO JE KAČKET, MASKU I RUKAVICE: Ubica sa Novog Beograda napravio OVU GREŠKU!

Odmah nakon zločina, na lice mesta stigle su jake policijske snage, a Više javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijom radi intenzivno na identifikaciji i hapšenju osumnjičenog

Objavljeno:

Luka Ž. (37) ubijen je dok je sedeo za stolom u svom kafiću "Ritual" na Novom Beogradu.

Zločin se dogodio oko 19 časova u Nehruovoj ulici, a upucani muškarac povredama je podlegao na licu mesta uprkos naporima lekara da ga reanimiraju.

Kako se saznaje, napadač je do kafića došao na električnom trotinetu, ušao u toalet, što je iskoristio da osmotri situaciju, a kada je izašao, prišao je na pola metra žrtvi, izvukao je pištolj i zapucao na žrtvu. Ispaljeno je vše hitaca, najmanje njih 4-5 pogodilo je ubijenog, od kojih je jedan završio u glavi žrtve.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

- Napadač je imao masku, kačket, rukavice. Čim je počeo da puca, na njega su skočili brat od ubijenog i neki gosti koji su se tu zatekli. Uspeli su da mu izbiju pištolj, koji je ostao u kafiću, a spala mu je jedna rukavica. Na licu mesta su i čaure kao i šaržer koji je ispao iz pištolja. Tokom napada, drugovi ubijenog su uspeli da mu skinu kačket i masku, tako da ga je snimila kamera u lokalu, što će pomoći policiji da ga identifikuje - kaže izvor "Blica".

Odmah nakon zločina, na lice mesta stigle su jake policijske snage, a Više javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijom radi intenzivno na identifikaciji i hapšenju osumnjičenog.

Bonus video:

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.