BAKA PROGOVORILA O STRAVIČNOM INCIDENTU U KOM SU BEBI ODSEČENI PRSTI: Stariji unuk ga je udario SEKIRICOM
ilustracija, Foto: AP

STRAHOTA

BAKA PROGOVORILA O STRAVIČNOM INCIDENTU U KOM SU BEBI ODSEČENI PRSTI: Stariji unuk ga je udario SEKIRICOM

O stravičnom incidentu progovorila je baka povređenog dečaka, tvrdeći da ona nije bila tu kada se desila nesreća

Objavljeno:

Stravična nesreća desila se u sredu posle podne u selu Sakule nadomak Opova. Trogodišnji dečak odsekao je sekirčetom mlađem bratu, petnaestomesečnoj bebi, dva prstića s ruke.

O stravičnom incidentu progovorila je baka povređenog dečaka, tvrdeći da ona nije bila tu kada se desila nesreća, ali da je sigurna da je reč o nesrećnom slučaju.

– Mali je bio u kući zajedno sa mlađim bratom koji ima 15 meseci. Beba je puzala po podu i htela je da izađe iz kuće. Za njom je krenuo i stariji unuk… Imao je sekiricu u rukama koju koristimo za cepkanje drveta za šporet. Sapleo se preko praga i u padu udario je malog po ruci – rekla je baka.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Baka je potom ispričala da je u trenutku nesreće njena ćerka Nada (19) spremala krevet, dok je zet Đorđe bio napolju u dvorištu.

– Pretpostavljam da su deca krenula za ocem napolje. To je bio samo trenutak nepažnje i nesrećna okolnost, da se mali tako sapleo. Odmah su ga odvezli do bolnice u Opovu, a potom je prevezen u Tiršovu – rekla je baka Jasminka dodajući da se čula sa ćerkom koja je uz povređenu bebu i da je, koliko je razumela, dete dobro.

– Koliko sam razumela ćerku uspeli su da bebi spoje prstiće, radi se o malom i domalom prstu. Samo je na malom nokat stradao, fali deo.

U pozadini iza bake Jasminke na kućnom pragu stajao je vidno uplakan mali dečak, koji je kroz suze dozivao mlađeg brata, svestan da ga je povredio.

Bonus video:

00:06

U Čačanskom naselju gde se juče dogodio masakr policija i dalje obezbeđuje mesto zločina

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.