DIJANA HRKALOVIĆ DANAS U SPECIJALNOM SUDU: Prilaže dokaze koji idu u NJENU KORIST!
Dijana Hrkalović, Foto: Nenad Kostić

suđenje

DIJANA HRKALOVIĆ DANAS U SPECIJALNOM SUDU: Prilaže dokaze koji idu u NJENU KORIST!

Dijana Hrkalović se prethodno pojavila 7. aprila u Specijalnom sudu kako bi tužilac izneo optužnicu i ona se izjasnila o krivici

Objavljeno:

U Specijalnom sudu danas počinje suđenje bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović zbog sumnje da je iskorišćavanjem svog položaja u MUP-u kočila istrage i procesuiranje kriminalaca.

Hrkalović će u sud doći iz kućnog pritvora, koji joj je krajem marta određen uz elektronski nadzor, kao zamena za pritvor u kojem je bila od kraja decembra.

Danas njen advokat i ona predlažu dokaze koji idu njoj u korist.

Dijana Hrkalović se prethodno pojavila 7. aprila u Specijalnom sudu kako bi tužilac izneo optužnicu i ona se izjasnila o krivici.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

- Ne priznajem nijedno krivično delo, koje mi se stavlja na teret u nastavku postupka izneću odbranu - kazala je Dijana Hrkalović pred većem Specijalnog suda. Takođe, krivicu su negirali i Dejan Milenković i Milorad Šušnjić.

Da podsetimo, optužnim predlogom Tužilaštva za organizovani kriminal Hrkalovićka se tereti zbog dva krivična dela trgovina uticajem u produženom trajanju, zbog čega je tužilaštvo tražilo da joj sud izrekne kaznu zatvora od pet godina. Takođe, tužilac je tražio godinu dana zatvora za Milenkovića, a za Šušnjića dve godine zatvora.

Bonus video:

00:07

Završeno suđenje Dijani Hrkalović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.