OGLASIO SE DARKO KOSTIĆ IZ PRITVORA: Tvrdi da mu je SVE NAMEŠTENO i da je OPLJAČKAN?!
Hapšenje Darka Kostića, Foto: Nemanja Nikolić

UHAPŠEN MODNI KREATOR

OGLASIO SE DARKO KOSTIĆ IZ PRITVORA: Tvrdi da mu je SVE NAMEŠTENO i da je OPLJAČKAN?!

Kostića je danas u pritvoru posetio njegov branilac, a modni kreator rešio je da u javnost iznese "svoju istinu"

Objavljeno: 13:52h

Modni kreator Darko Kostić za "Novosti" je iz pritvora u kojem se nalazi poručio: "Sve mi je namešteno, nisam kriv ni za jednu optužbu".

Kostića je danas u pritvoru posetio njegov branilac, a modni kreator rešio je da u javnost iznese "svoju istinu", a ne samo ono što se plasira, kako tvrdi, od nadležnih istražnih organa i u javnost.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

- U ovom postupku koji se sada vodi protiv mene, ja sam oštećeni, a ne bilo ko drugi. To ću i dokazati - tvrdi Kostić.

- Nažalost, mediji su kreirali sliku o meni kao o najvećem kriminalcu i hvala što ste spremni da čujete i drugu stranu priče - kaže Kostić.

- Naime, kroz sve ove godine, ja sam lakomisleno verovao ljudima i svima sam otvorio svoja vrata, ali neki od njih su to zloupotrebili. Tako je prva prijava bila od osobe koja mi je ukrala telefon i to nakon moje prijave, što je dokazano i na sudu. Druga osoba mi je iznuđivala novac da me ne bi prijavili i tako je sve počelo. Danas se vodi postupak po prijavi lica koja su, nakon što su me prijavili, i pošto me je policija odvela, iz mog ateljea odneli osam haljina iz nove kolekcije i novac - dodaje modni kreator.

- Kada osetite nepravdu na svojoj koži, znaćete kako mi je. Istovremeno sam i besan i tužan, ali se bodrim jer želim da verujem da je ovo još jedno iskušenje iz koga moram izaći kao pobednik. Iskren da budem, sa drugim dizajnerima se slabo družim, ali ljudi sa kojima sam ceo život u kontaktu daju mi podršku i ranije i sad, i uvek jer oni znaju pravu istinu - zaključuje on.

Bonus video:

01:32

Hapšenje pedofila

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.