ŽENA U BORČI USRED NOĆI OBIJA AUTO, SVE JE SNIMLJENO! Pogledajte dobro, da li je prepoznajete?! (VIDEO)
Krađa u Borči, Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

SRAMNO

ŽENA U BORČI USRED NOĆI OBIJA AUTO, SVE JE SNIMLJENO! Pogledajte dobro, da li je prepoznajete?! (VIDEO)

Pogledajte kako je izgledao čin obijanja auta i krađe, a ukoliko neko prepoznaje osobu sa snimka može se javiti na Instagram profil @grupa_kkbops

Objavljeno:

Noćas nešto posle 2 sata dogodila se krađa u beogradskom naselju Borča o čemu svediči i snimak postavljen na društvenim mrežama.

Naime, u pitanju je ženska osoba koja je prolazila Petrovačkom ulicom, a kada je prišla automobilu marke "Reno", pokušala ga je obiti nekim predmetom.

Međutim, nije uspela u tome pa se odaljila od automobila i vratila sa kameno u ruci sa kojim je potom razbila prozor na vozačevim vratima. Zatim je otvorila vrata od auta i nešto iz njega iznela.

1 / 5 Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

Snimak je objavljen na Instagram stranici "serbialive_beograd", a vlasnik automobila je napisao: “Sinoć obijen auto u Petkovačkoj, Borča, ako neko prepozna dotičnu molim za info, sigurno je iz kraja”, navodi se.

Pogledajte kako je izgledao čin obijanja auta i krađe, a ukoliko neko prepoznaje osobu sa snimka može se javiti na Instagram profil @grupa_kkbops.

Bonus video:

00:13

KRAĐA ZA NEVERICU NA OBILIĆEVOM VENCU Ovog nema ni na filmu! Prišunjao se, ošacovao pa pokrao antikvarnicu! Evo šta je odneo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.