ODRŽANA KOMEMORACIJE RADOŠU MILOVANOVIĆU: Radnici i prijatelji se oprostili od pokojnog direktora fabrike (FOTO)
Radnici fabrike "Milan Blagojević - Namenska" se oprostili, Foto: RINA

komemoracija

ODRŽANA KOMEMORACIJE RADOŠU MILOVANOVIĆU: Radnici i prijatelji se oprostili od pokojnog direktora fabrike (FOTO)

Imao je čin pukovnika Vojske Srbije

Objavljeno:

Radnici fabrike "Milan Blagojević - Namenska", danas su iz fabričkog kruga na večni počinak ispratili dugogodišnji direktor Radoša Milovanovića, koji je preminuo u četvrtak ujutru u 78. godini.

Radnicima se obratio sin preminulog direktora, fudbalski trener Neško Milovanović, koji im se zahvalio na poverenju koje su pružali njegovom ocu tokom 34 godine obavljanja funkcije direktora.

Komemoracija
Komemoracijafoto: RINA

"Dragi prijatelji, dragi radnici namenske. U ime porodice Milovanović želim da se zahvalim za sve ove godine, što ste bodrili mog oca, što ste verovali u njega i što ste verovali u sebe. U amanet vam je ostavio da mora i dalje da radite, da živite, da ova fabrika radi još bolje. Zbog vas, zbog nas, zbog celog mesta, zbog cele opštine. Veliko hvala još jednom, što te verovali u njega. Znate kakav je bio, i prek i dobar, ali je voleo ovo, radio je za neku dobrobit, za interes i mislim da je dosta uradio bez neke lažne skromnosti”, rekao je Neško Milovanović.

Komemoraciji su prisustvovali ministar odbrane dr Nebojša Stefanović, predstavnici Vojske Srbije, gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

1 / 5 Foto: RINA

Radoš Milovanović u fabrici "MB-Namenska" proveo je 55 godina. U devet mandata obavljao je funkciju direktora, a na tu poziciju 1982. postavio ga je admiral flote JNA, Branko Mamula, tada savezni sekretar narodne odbrane.

U periodu od 1997. do 2000. godine, bio je na dužnosti u ministarstvu odbrane, nakon čega je vraćen na pređašnju funkciju.

Imao je čin pukovnika Vojske Srbije.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.