EVO OD ČEGA JE UMRLA ZORICA MARJANOVIĆ
Zorica Marjanović, Foto: Filip Plavčić

TUGA

EVO OD ČEGA JE UMRLA ZORICA MARJANOVIĆ

Zorica je javnosti postala poznata kada je njena snaja Jelena Marjanović pronađena mrtva na nasipu Crvenka

Objavljeno:

Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića, preminula je od posledica moždanog udara samo šest meseci nakon smrti njenog supruga Vladimira pored kojeg će počivati na borčanskom groblju Zbeg.

Inače, Zorica je javnosti postala poznata kada je njena snaja Jelena Marjanović pronađena mrtva na nasipu Crvenka. Zorica je u jednom trenutku bila i u pritvoru, a bila je i na poligrafu koji je prošla.

Nakon, toga pojavila se informacija u medijima da se Zoranova majka bavi nadrilekarstvom, a zbog bavljenja ovim poslom osuđena je 2017. godine uslovno na tri meseca zatvora.

Majka Zorana Marjanovića u javnosti je važila za ženu sa posebnim moćima. Upravo su njene nadrilekarske sposobnosti razlog zbog kojih je godinama unazad posećuju poznate ličnosti iz sveta estrade, ali i običan narod.

1 / 4 Foto: Filip Plavčić

Jedan od klijenata tada je otkrio za beogradske medije kako izgleda seansa kod svekrve ubijene pevačice Jelene Marjanović.

- Ocu koji je godinama imao problema sa crevima i stomakom nikako nije bilo bolje, a bolovi nisu prestajali. Onda su mi prijatelji predložili Zoricu. Ne verujem u nadrilekare i vračare, ali smo ipak rešili da odemo. Seansa je trajala nekoliko minuta, a na nju smo čekali u redu. Zorica je stavila ruku na glavu mog oca i na deo tela koji mu je oboleo. Nije nam tražila novac, ali smo joj ostavljali pare na ikonama - priča dobro upućen čovek.

On otkriva da je Zorica njenog oca detaljno ispitala od čega boluje, te da je zatražila da joj ponese dokumentaciju.

- Onda je rekla kada da dođemo. Iznenadili smo se kada smo videli da se ispred doma Marjanovića nalazi poduži red od ranih časova. Na prvoj seansi oca je posavetovala da nikako ne odustaje od zvanične medicine. Terapije su se obavljale u sobi punoj ikona. Zorica ne traži novac za obavljenu seansu, jer smatra da je to dar od Boga koji je dobila nakon kliničke smrti - kaže ovaj sagovornik i dodaje da su lekari posle nekoliko meseci rekli da je bolest izlečena.

Zorica Marjanović
Zorica Marjanovićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Otac je iznenađenim lekarima ispričao da je nastavio sa njihovom terapijom, ali i da je odlazio kod bioenergetičara.

- Neki od doktora su priznali da su čuli za moći Zorice Marjanović, ali da nemaju racionalno objašnjenje - tvrdi ovaj muškarac koji naglašava da se šokirao kada je čuo za tragediju ove porodice.

- Pokojnu Jelenu nikada nisam video u kući. Viđao sam njenog muža Zorana i svekrva Vladimira - navodi on i dodaje da mnoge poznate ličnosti posećuju Zoricu, čak i da je jedan političar kome je ona izlečila ćerku urgirao da im se asfaltira ulica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.