STRAŠNE SCENE NA PUTEVIMA ŠIROM SRBIJE! U kanalu završilo vozilo Hitne, udaren biciklista, kamion prevrnut (FOTO)
Slike sa lica mesta, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Nevreme izazvalo haos na putevima

STRAŠNE SCENE NA PUTEVIMA ŠIROM SRBIJE! U kanalu završilo vozilo Hitne, udaren biciklista, kamion prevrnut (FOTO)

Kako su kolovozi vlažni, a vozači nestrpljivi tako se dešavaju nezgode koje mogu biti tragične

Objavljeno:

Kiša koja je pala širom Srbije izazvala je više saobraćajnih nezgoda na putevima, a za samo sat vremena na društvenim mrežama pojavile su se fotografije više nesreća.

U prvoj nesreći oboren je biciklista u Pančevu, a kako se može videti dvotočkaš je završio pod kamionom, dok je biciklista prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu.

Druga nesreća desila se kod Malog Požarevca, smer ka Beogradu kada je vozilo Hitne pomoći završio u kanalu pored puta iz za sada nepoznatih razloga. Takođe ne zna se ni šta se desilo sa vozačem.

Treća nesreća zabeleđena kamerom očevidaca dogodila se na putu Šabac-Ruma, gde je obustavljen saobraćaj 2 kilometra pre Šapca. Nije poznato da li ima povređenih, a na licu mesta stoje dva kamiona od kojih je jedan prevrnut.

Inače, jutros je na putu Baljevac - Vranić oko 11:20 časova sa kolovoza je izlezeo mini-bus i prevrnuo se. U njemu je bilo četiri putnika od kojih je jedno dete i svi su prevezeni u Urgentni centar.

Okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nesreće se utvrđuju

Podsetimo, u sudaru putničkih automobila marke "hjundai" i "fijat" koji se desio noćas oko dva časa u Knjaževačkoj ulici u Nišu, povređene su tri osobe od kojih jedna ima teške telesne povrede, dok je jedan vozač zadržan u policiji zbog vožnje u pijanom stanju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.