Sine, zar sestricu da siluješ?! Jezivi krici bake koja je videla najgori zločin u Srbiji!

BRAT ZLOSTAVLJAO SESTRU DANIMA

Sine, zar sestricu da siluješ?! Jezivi krici bake koja je videla najgori zločin u Srbiji!

Stevan, koji je silovao sestru, nasrnuo je na baku, koja je pokušala da zaštiti devojčicu i počeo da je udara ne bi li prikrio zločin, nanevši joj lakše povrede
Objavljeno:

Stevanu Ć. (23) iz Pančeva određen je pritvor zbog sumnji da je silovao sestru (13) i pretukao babu, koja ga je zatekla u bludnoj radnji. Užas u Pančevu: Brat silovao sestru (13), pa pretukao babu! Zločin se, navodno, dogodio proteklog vikenda u porodičnoj kući u Pančevu, gde se Stevan Ć. nedavno preselio kod majke, očuha i maloletne polusestre. Nezvanično, sumnja se da je on i ranije napastvovao sestru po majci. - Osumnjičeni se branio ćutanjem na saslušanju u tužilaštvu i sud mu je odredio pritvor od mesec dana na naš zahtev - rekli su juče u Višem tužilaštvu u Pančevu.

Stock Shutter
Prema navodima krivične prijave, Stevan je prošlog vikenda ponovo pokušao da siluje maloletnu sestru, ali mu je namere omela baka koja je ušla u sobu, zatekla ga kako leži na devojčici i viknula: „Sine, pa zar sestru da siluješ“. Stevan je tada nasrnuo na baku, koja je pokušala da zaštiti devojčicu i počeo da je udara ne bi li prikrio zločin, nanevši joj lakše povrede. Silovanje je prijavila njihova majka, kojoj su baka i devojčica sve ispričale. Stevan se tereti da je sestru prvi put silovao pre mesec dana, a da je poslednje silovanje sprečeno. Lekarskim pregledom je utvrđeno da je devojčica deflorisana, a saslušaće je i tužilac. Svedoci baka i majka su privilegovani zbog bliskog srodstva i mogu da odbiju da daju iskaz. U slučaju da je dete dobrovoljno pristalo na seks, Stevan Ć. bi takođe krivično odgovarao jer devojčica ima manje od 14 godina. Za to delo propisana je kazna od tri godine do 12 godina. Stevan nema krivične prijave. Nedavno se preselio kod majke, a pre toga je živeo sa ocem. Komšije porodice za koju tvrde da nije problematična, šokirani su vešću da je Stevan uhapšen.
- Nedavno se doselio. Ukoliko se ispostavi da je sve to istina, treba ga osuditi na maksimalnu kaznu - kazale su juče komšije. Stevanova i devojčicina majka nije želela da razgovara s novinarima. (Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.