NEUMOLJIVI SEKSUALNI PREDATOR NE STAJE: Kreator Darko Kostić iza sebe ima spisak SABRANIH NEDELA! Jezivo! (FOTO)
Darko Kostić, Foto: Vladimir Sporčić

hronologija polnog uznemiravanja i drogiranja

NEUMOLJIVI SEKSUALNI PREDATOR NE STAJE: Kreator Darko Kostić iza sebe ima spisak SABRANIH NEDELA! Jezivo! (FOTO)

Kostić je, takođe, zbog jednog incidenta u Beogradu priveden zajedno sa B.Z. (25) iz Podgorice

Objavljeno: 10:11h

Srpsku javnost jutros je šokirala vest da je Š. H. (19) prijavio policiji našeg poznatog kreatora Darka Kostića.

Naime, kako su preneli mediji, devetnaestogodišnjak je naveo da ga je kreator držao kao taoca zatvorenog u ostavi i da je pretio da će ga ubiti.

Ovo nije prvi put da Kostić ima problema sa zakonom zbog istih i sličnih optužbi.

Podsetimo, on je u junu prošle godine osuđen na 12 meseci kućnog zatvora zbog polnog uznemiravanja maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

Tada je istom odlukom oslobođen za dva krivična dela - polno uznemiravanje punoletne osobe i omogućavanje uživanja opojnih droga.

U spisak kreatorovih nedela upisalo se još jedno polno uznemiravanje i podmetanje ilegalnog preparata za potenciju. Kostić je zbog toga uhapšen 22. juna 2020. godine po prijavi maloletnika L. J. (15).

1 / 6 Foto: News1/Vladimir Sporčić

Detalji saslušanja pomenutog tinejdžera zaprepastili su celu Srbiju, jer je maloletnik, kroz suze, gotovo tri sata pričao kako ga je modni kreator napastvovao.

U samom iskazu L. J. je pričao o lascivnim porukama koje mu je Kostić slao, a kojima je, kako se veruje, pokušao da ga namami u svoj stan. Među njima je i ona koja opisuje događaj kada mu je Kostić bez njegovog znanja podvalio "kamagru" - ilegalni preparat za potenciju. Uz to, mladić je detaljno opisao događaj koji je prethodio hapšenju kreatora, kada je Kostić pokušao na silu da ga uvede u svoj dom, navodi Blic.

Na suđenju je tada pušten video-snimak sa nadzornih kamera iz ulaza gde se vidi osoba koja je neosporno dečak L. J. na kom se videlo da je krenuo iz zgrade nakon posete kreatoru sa iscepanom majicom.

Takođe tada je svedočio i portir Z. M, koji je tom prilikom izjavio da je tada maloletni L. J. došao u zgradu, a kada ga je pitao kod koga ide dečak je odgovorio kod Darka Kostića nakon čega ga je pustio da uđe u ulaz, a o čemu je Objektiv već pisao.

Kostić se teretio i za polno uznemiravanje Šefkija Bajramija, kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge i omogućavanje uživanja opojnih droga. Bajrami je Kostića optužio da ga je on napastvovao u stanu, nakon što je on došao kod njega zbog kokaina.

Darko Kostić
foto: Dragan Kadić

Međutim, Bajrami je promenio iskaz i rekao “da je sve za šta je teretio Kostića slagao, jer mu je to “bio alibi za krađu njegovog telefona”.

Kostić je, takođe, zbog jednog incidenta u Beogradu priveden zajedno sa B.Z. (25) iz Podgorice.

Kako je Objektiv tada pisao, B.Z. se tokom pomenute noći našao u svom stanu sa Darkom Kostićem, kojeg je upoznao preko jedne društvene mreže. B.Z. je tada ispričao da je Kostić sa sobom doneo flašu koka-kole i da su popili po čašu, nakon čega se nije osećao dobro i počeo je da gubi svest.

Tada ga je, prema izjavi B.Z., Kostić udario otvorenom šakom u glavu i zatražio mu da skine pidžamu!

B.Z. je prijavio slučaj policiji, koja je tokom pregleda odeće pronašla PVC kesicu u kojoj se našla praškasta materija za koju se pretpostavlja da je opojna droga “spid”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.