BIA DRONOVIMA "LOVILA" ČLANOVE NARKO-BANDE U ZEMUNU: Prodavali heroin na beogradskih ulicama!
Ilustracija, Foto: MUP

akcija policije

BIA DRONOVIMA "LOVILA" ČLANOVE NARKO-BANDE U ZEMUNU: Prodavali heroin na beogradskih ulicama!

Svim okrivljenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje

Objavljeno:

Operativni podaci ukazuju da je osumnjičena kriminalna grupa koja je uhapšena na mesečnom nivou prodavala i distribuirala više od 4 kg heroina na ulicama Beograda i Srbije.

Tokom višemesečne istrage BIA je koristila najsavremenije metode i sredstva, uključujući dronove, u cilju otkrivanja delovanja kriminalne grupe, što je na kraju rezultiralo i uspešno sprovedenom akcijom hapšenja koju su realizovali pripadnici PU za grad Beograd.

1 / 5 Foto: MUP

Podsetimo, zbog sumnje da su izvršili krivična dela: udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga slobode su lišeni Ivan Mitrović, Vojin Lečić, Mile Zavođa, Albert Ismaili, Mirsad Seljimović, Sanja Vojinović i Senad Ismailović, dok se za dve osobe intenzivno traga.

Svim okrivljenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, BIA i MUP nastavljaju dalji operativni rad na ovom predmetu, i intenzivnu potragu za licima koja se nalaze u bekstvu.

Bonus video:

00:20

Novo hapšenje u vezi sa Šarićem: Uhapšenom pripadniku njegove grupe određen pritvor

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.