HOROR U PROKUPLJU! Pit bul u zubima vukao mopsa po ulici, GRAĐANI POKUŠAVALI DA GA SPASU
Ilustracija, Foto: Profimedia, Google maps

jezivo

HOROR U PROKUPLJU! Pit bul u zubima vukao mopsa po ulici, GRAĐANI POKUŠAVALI DA GA SPASU

Najgore od svega je što je pit bul pobegao u nepoznatom pravcu i sada ga komšije, koji i ne znaju čiji je, traže

Objavljeno: 14:12h

U prokupčkoj Dobričkoj ulici nastao je haos, kada je odbegli pit bul dohvatio mopsa koji je bio sa vlasnicom i počeo da ga vuče po ulici.

Okupljeni građani su dugo pokušavali da ga spasu, a pit bul je kada je video ljude, odvukao je nesrećnog psa u obližnje rastinje.

Na kraju su građani uspeli da ih odvoje, ali je pit bul, za kojeg se ne zna u čijem je vlasništvu pobegao u nepoznatom pravcu.

- Bilo je strašno. Žena je sa svojim psom krenula do prodavnice, kada su naleteli na pit bula koji ima povdac, ali je bi sam. Čula sam kako vrišti, kao i svi, izašli smo da pomognemo, ali je pit bul čvrsto držao mopsa za levu nogicu i počeo je da ga vuče- priča svedok dešavanja.

Dodaje da je brzo trčao niz ulicu zajedno sa psom kojeg je dohvatio, ali su građani krenuli za njima i na kraju uspeli da nekako oslobode mopsa, koji je ceo izranjavan. Vlasnica ga je odmah odvela veterinaru, ali je neizvesno da li će preživeti.

- Najgore od svega je što je pit bul pobegao u nepoznatom pravcu i sada ga komšije, koji i ne znaju čiji je, traže, jer se plaše da može da napadne dete, ili prolaznika. Ne znam da li je obaveštena policija, a niko ne zna ni čiji je pas- kaže Prokupčanin koji je sve vreme bio na licu mesta.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.