3 SATA TRAJAO KONTRADIVERZIONI PREGLED TRŽNOG CENTRA U NIŠU: Bomba nije pronađena!
Ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

lažna dojava

3 SATA TRAJAO KONTRADIVERZIONI PREGLED TRŽNOG CENTRA U NIŠU: Bomba nije pronađena!

Za sada nepoznata osoba danas oko 14 sati uputila je anonimni poziv Policijskoj upravi u Nišu da je u ovom tržnom centru postavljena bomba

Objavljeno:

Kontradiverzione jedinice MUP-a Srbije okončale su pregred prostorija TC "Delta Planet" u Bulevaru Nemanjića u Nišu i ustanovile da je dojava o postavljanju eksplozivne naprave lažna.

Za sada nepoznata osoba danas oko 14 sati uputila je anonimni poziv Policijskoj upravi u Nišu da je u ovom tržnom centru postavljena bomba.

1 / 5 Foto: Instagram/192_rs

Identična poruka stigla je elektronskom poštom i u "Delta planet". Kontradiverziona jedinica je odmah upućena na lice mesta, tržni centar je bezbedno evakuisan, a pregled prostorija potrajao je skoro tri sata.

Policija radi na rasvetljavanju ovog događaja kao i na ustanovljavanju da li je lažna dojava o bombi u Nišu povezana sa onima koje su u isto vreme stigle policiji u Beogradu, a odnose se na navodne eksplozivne naprave u nekoliko tamošnjih tržnih centara.

Kontradiverzioni pregled MUP-a završen je i u TC Galerija u centru Beograda, gde je takođe ustanovljeno da je dojava bila lažna.

Bonus video:

00:17

Putanja kojom se kretao avion u kom je dojavljena bomba

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.